Etsimme henkilöstökonsulttia Jyväskylän toimipisteeseemme

Kirjoittanut Eilakaisla - 08.08.2017

Pääasiallinen tehtäväsi on henkilöstöpalvelujen myynti, uusasiakashankinta sekä nimettyjen asiakkuuksien hoitaminen. Vastaat myös henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiantojen täyttämisestä sekä henkilövalintojen prosesseista itsenäisesti ja menestyksellisesti alusta loppuun. Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi.

Eilakaisla rekrytoi!

Olet luonteeltasi proaktiivinen, luonteva asiakaspalvelija ja tiedät, että asiakassuhde syntyy kuuntelemalla. Olet hyvä ihmistuntija ja tehokas organisoija, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, rohkeutta uusien asioiden kohtaamiseen sekä rutiininsietokykyä. Aikaisempi kokemus palvelujen myynnistä, asiakasprojektien läpiviemisestä sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä on eduksi.

Me puolestamme tarjoamme sinulle työpaikan toimialan tunnetuimmassa yrityksessä sekä huipputiimin tuen. Me Eilakaislalla kehitämme toimintaamme ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti ja pyrimme löytämään jokaisen asiakkaan henkilöstötarpeisiin oikeanlaisen ratkaisun. Alan parhaiden henkilöstökonsulttien avulla varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alansa edelläkävijänä.

Jos palvelujen myynti ja asiakasrajapinnassa toimiminen ovat sinun juttusi, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 22.8.2017 mennessä osoitteeseen: hr(at)eilakaisla.fi otsikolla ”henkilöstökonsultti Jyväskylä”. Luottamukselliset yhteydenotot: palvelupäällikkö Kati Kulin, puh. 0400 270 884.