Etsimme myynnillistä henkilöstökonsulttia Jyväskylän palvelupisteeseemme

Kirjoittanut Eilakaisla - 09.06.2017

Pääasiallinen tehtäväsi on henkilöstöpalvelujen myynti, uusasiakashankinta sekä nimettyjen asiakkuuksien hoitaminen. Vastaat myös henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiantojen täyttämisestä sekä henkilövalintojen prosesseista itsenäisesti ja menestyksellisesti alusta loppuun. 

Haemme osaajaa organisaatioomme - lue lisää ja hae!

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi/ KTM) ja mielellään aikaisempaa kokemusta palvelujen myynnistä, asiakasprojektien läpiviemisestä sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Osaat työskennellä suomeksi ja englanniksi.

Olet luonteeltasi proaktiivinen, luonteva asiakaspalvelija ja tiedät, että asiakassuhde syntyy kuuntelemalla. Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi. Olet hyvä ihmistuntija ja tehokas organisoija, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, rohkeutta uusien asioiden kohtaamiseen sekä rutiininsietokykyä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle työpaikan toimialan tunnetuimmassa yrityksessä sekä huipputiimin tuen. Me Eilakaislalla kehitämme toimintaamme ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti ja pyrimme löytämään jokaisen asiakkaan henkilöstötarpeisiin oikeanlaisen ratkaisun. Alan parhaiden henkilöstökonsulttien avulla varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alansa edelläkävijänä.

Jos palvelujen myynti ja asiakasrajapinnassa toimiminen ovat sinun juttusi, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 21.6.2017 mennessä osoitteeseen: hr@eilakaisla.fi otsikolla ”Henkilöstökonsultti Jyväskylä”. Luottamukselliset yhteydenotot: palvelupäällikkö Kati Kulin, puh. 0400 270 884.

Eilakaisla on vuonna 1971 perustettu suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Yrityksemme tunnetaan laadukkaasta ja monipuolisesta palvelusta, ammattitaitoisesta henkilöstöstä ja mielenkiintoisista työtehtävistä. Tarjoamme monipuolisia toimisto-, taloushallinto-, myynti-, markkinointi-, farmasia-, teollisuus- sekä it-alan ammattilaisia määräaikaisiin ja vakituisiin tehtäviin. Eilakaisla konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi alansa johtavia yrityksiä.