Haemme rekrytointikonsulttia Helsinkiin

Kirjoittanut Eilakaisla - 03.10.2017

Haemme joukkoomme rekrytointialan ammattilaista toteuttamaan asiakkaidemme avainhenkilöiden rekrytointeja asiantuntijatason rekrytoinneista johtotason rekrytointitoimeksiantojen läpivientiin. Toimit osana pientä, mutta tehokasta rekrytointitiimiämme sekä koko Eilakaislan valtakunnallista asiantuntijajoukkoa.

Eilakaisla rekrytoi!

Rekrytointialan ammattilaisena tiedostat hyvin rekrytointialan uudet tuulet ja asiakastyössä tarjoat asiakkaille yksilöllisiä vaihtoehtoja rekrytointitavoista ja -menetelmistä sekä käytettävistä rekrytointikanavista. Sinulla on kykyä ja halua toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa, kannukset tähän olet hankkinut vastaavista rekrytointitehtävistä.

Henkilönä olet vakuuttava, helposti lähestyttävä henkilö, jolla on erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Olet sinnikäs ja tavoitteellinen tekijä, ja saatat haastavatkin projektit loppuun laadusta tinkimättä. Sinulla on mielellään kaupallinen alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä muu kielitaito mm. ruotsi on etu. Myös erilaisten henkilöarviointimenetelmien tuntemus esim. CEB SHL sertifikaatti tai vastaava on etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvämaineisessa yrityksessä, mukavan ja työtäsi tukevan tiimin ja työyhteisön. Tarjolla erinomaisen hyvät mahdollisuudet osallistua ja vaikuttaa yrityksen kasvuun sekä haastavat ja palkitsevat työtehtävät. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa Mikonkadulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan palvelujohtaja Tarja Forsblom-Korsi, puh. 040-147 0489, pe 6.10. klo 9 – 10 ja klo 15 – 16. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme rekrytointikonsultti, lähetäthän CV.si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 13.10.2017 mennessä osoitteeseen hr@eilakaisla.fi

– yrittäjyys, asiakaslähtöisyys, taloudellisuus, jatkuva kehittyminen, laatu –