Haemme rekrytointitiimin vetäjää Helsinkiin

Kirjoittanut Eilakaisla - 23.08.2017

Haemme joukkoomme rekrytoinnin ammattilaista liidaamaan pientä, mutta tehokasta rekrytointitiimiämme Helsinkiin. Toimit rekrytointikonsulttien esimiehenä ja raportoit tehtävissäsi konsernin palvelujohtajalle.

Haemme osaajaa organisaatioomme - lue lisää ja hae!

Tiiminvetäjänä omaat erinomaiset sosiaaliset taidot ja sinulla on kykyä ja halua johtaa oman tiimin toimintaa tavoitteellisesti ja tehokkaasti. Osallistut itsekin aktiivisesti asiakastyöhön asiantuntijatason rekrytoinneista aina johtotason rekrytointitoimeksiantoprosessien läpivientiin tarjoamalla asiakkaalle yksilöllisiä vaihtoehtoja rekrytointitavoista ja -menetelmistä sekä käytettävistä rekrytointikanavista. Vastaat myös oman tiimin osalta toiminnansuunnittelusta ja palveluiden kehittämisestä.

Henkilönä olet innostava, helposti lähestyttävä ja vakuuttava henkilö, jolla on erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Olet sinnikäs ja tavoitteellinen tekijä, ja saatat haastavatkin projektit loppuun laadusta tinkimättä. Sinulla on mielellään kaupallinen, alempi tai ylempi, korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito mm. ruotsi on etu. Myös erilaisten henkilöarviointimenetelmien tuntemus, esim. CEB (SHL) -sertifikaatti tai vastaava, on etu.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn hyvämaineisessa yrityksessä, osaavan ja aikaansaavan henkilöstön sekä monipuolisten palveluiden parissa. Tarjolla erinomaisen hyvät mahdollisuudet osallistua ja vaikuttaa yrityksen kasvuun sekä haastavat ja palkitsevat työtehtävät.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan palvelujohtaja Tarja Forsblom-Korsi, puh. 040 147 0489 ma 28.8. klo 11-12 ja 5.9. klo 14-15. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme rekrytointitiimin vetäjä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 7.9.2017 mennessä osoitteeseen johtaja@eilakaisla.fi.