Kauppakamari-yhteistyöstä hyviä ideoita, verkostoja ja huippunaisia!

Kirjoittanut Eilakaisla - 21.04.2016

Eilakaisla osallistuu aktiivisesti ja valtakunnallisesti eri alueiden liiketoimintaa ja yritysten ja viranomaisten välistä yhteistyötä edistävään kauppakamaritoimintaan. Eilakaislalaiset ovat vaikuttaneet kauppakamarien hallituksissa sekä koulutus- ja työvoimavaliokuntien ja palvelualojen valiokunnissa jäseninä ympäri Suomea mm. Helsingissä, Hyvinkäällä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa.

Naistenpäivänä Hyvinkään-Riihimäen Kauppakamari julkisti vuoden 2016 Huippunaisen ja valinta kohdistui sen työ- ja koulutusvaliokunnassa toimivaan Eilakaislan asiakkuusjohtaja Marja Heinimäkeen.

Yhteistyötä tehdään esimerkiksi seminaarien ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseksi. Eilakaislan konsultit ja johto ovat kysyttyjä puhujia ja asiantuntijoita työvoima-, ja henkilöstöasioissa, ja yhteistyössä järjestetään yrityksiä kiinnostavia tapahtumia. Toimitusjohtaja Tom Kaisla toimii Keskuskauppakamarin ehdotuksesta mentorina nuorille yrittäjille. Mentorin tehtävä on auttaa yrittäjää eteenpäin pitkällä elämänpolulla, olla eräänlainen henkinen selkänoja.

Naistenpäivänä Riihimäen – Hyvinkään kauppakamari julkisti vuoden 2016 Huippunaisen ja valinta kohdistui sen hallituksessa ja työ- ja koulutusvaliokunnassa toimivaan Eilakaislan asiakkuusjohtaja Marja Heinimäkeen. Ehdotettujen huippuosaajien lista oli pitkä, mutta Marja valikoitui kuitenkin eniten ääniä saaneeksi voittajaksi, koska ”Marja on positiivinen innostaja, joka kehittää päämäärätietoisesti osaamistaan ja jakaa sitä muillekin” ja ”Hyvä verkostoituja ja monipuolinen osaaja, alueellinen vaikuttaja.”

  • Kauppakamari tarjoaa konkreettisen verkoston, jossa toiminta on asiantuntevaa ja monipuolista. Yhteinen nimittäjä on halu kehittää yhteistyössä alueellisia toimintamahdollisuuksia kohti pitkäaikaista menestystä. Rajapintoja on paljon, ja laaja-alainen vaikuttaminen on tehokasta.

Marja kiteyttääkin yhteistyön Kauppakamarin kanssa mainiosti: ”Kauppakamari tarjoaa konkreettisen verkoston, jossa toiminta on asiantuntevaa ja monipuolista. Yhteinen nimittäjä on halu kehittää yhteistyössä alueellisia toimintamahdollisuuksia kohti pitkäaikaista menestystä. Rajapintoja on paljon, ja laaja-alainen vaikuttaminen on tehokasta. Yritykset saavat sekä taloudellisia että toiminnallisia hyötyjä. Kohdennettu alueellinen vaikuttaminen on tärkeää ja tehty työ jää kaikkien hyödyksi. Yhdessä on enemmän.”