Rekrytoimme joukkoomme henkilöstökonsulttia Helsinkiin

Kirjoittanut Eilakaisla - 20.04.2017

Rekrytoimme joukkoomme henkilöstökonsulttia määräaikaiseen äitiyslomansijaisuuteen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää aluksi vuodenvaihteeseen saakka, jatkon mahdollisuus on olemassa. Toimipisteemme sijaitsee loistosijainnilla Mikonkadulla Helsingissä.

Haemme osaajaa organisaatioomme - lue lisää ja hae!

Työtehtäviisi sisältyy:

Työskentelet monipuolisissa henkilöstöalan tehtävissä huolehtien koko työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä niin työhakija- kuin yritysasiakasrajapinnassakin. Työtehtäväsi pitävät sisällään profiilien ja hakemusten käsittelyä, työhaastatteluja ja henkilövalintoja, työsuhdeasioiden käsittelyä, yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä tilausten vastaanottamista.

Odotamme sinulta:

Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi. Toimit osana kuuden hengen henkilöstövuokraus -tiimiä ja tärkeällä työpanoksellasi tuet tiimin toimintaa. Luonteeltasi olet proaktiivinen ja luonteva asiakaspalvelija ja tiedät, että asiakassuhde syntyy kuuntelemalla. Olet hyvä ihmistuntija ja tehokas organisoija – työskentelet mielelläsi projektinomaisesti henkilöstöalan tehtävien parissa etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, rohkeutta uusien asioiden kohtaamiseen sekä rutiininsietokykyä.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta (esim. tradenomi/KTM) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, mukavan ja työtäsi tukevan tiimin ja työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä kehittymään henkilöstöalan osaajaksi.

Lisätietoja hakuun liittyen:

Tarkkailethan sähköpostiasi aktiivisesti, sillä ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla ja kutsu videohaastatteluun tapahtuu sähköpostin välityksellä. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, sillä tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Taru Sievänen p. 030 6090 527 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  ma 24.4. klo 14-15 ja ke 26.4. klo 10-11. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilöstökonsultti, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.5.2017 mennessä osoitteeseen hr@eilakaisla.fi. Lisää viestisi aihekenttään Helsinki / Henkilöstökonsultti.