Eilakaisla_syv_RGB_300x50-300x50

Työlainsäädännön normihierarkia HR-työssä -webinaari

 

Aika: 6.2. klo 14-14.45 
Paikka: GoToWebinar (ilmoittautujille lähetetään kutsu sähköpostitse)
Hinta: maksuton

HR-työn kivijalka on erilaisten sääntöjen luoma kokonaisuus: lait, työehtosopimukset, paikalliset sopimukset, vakiintuneet käytännöt, ohjeet, pelisäännöt jne. Miten HR hallitsee tätä kokonaisuutta, kuka päättää sisällöstä ja miten eri sääntöjä muutetaan? Kenen kanssa sopimukset ja muutokset tehdään? Käsittelemme tulevassa webinaarissa työlainsäädännön normihierarkiaa HR-työn näkökulmasta.

Webinaarissa käydään läpi mm.

  • HR-työssä hyödynnettävät tulkintaperiaatteet
  • Normihierarkia: lait, työehtosopimukset, paikalliset sopimukset, työsopimukset, vakiintuneet käytännöt, ”saavutetut edut”, ohjeet & pelisäännöt, työnantajan määräykset

Webinaaria emännöi Eilakaislan palvelujohtaja Maija Kauppinen.

Toimitamme kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen webinaarin tallenteen.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Henna-Riikka-Huhta-Webinaari

Henna-Riikka Huhta

Toimitusjohtaja, HR Legal Services Oy

Henna-Riikka Huhta, OTM, toimii HR Legal Services Oy:n toimitusjohtajana ja senior partnerina. Henna-Riikalla on liki 20 vuoden kokemus erilaisista HR-johdon ja lakimiehen tehtävistä ja hänet tunnetaan erityisesti valmentajana ja erilaisten henkilöstöjärjestelyjen toteuttajana.

Maija_Kauppinen_Webinaari

Maija Kauppinen

Palvelujohtaja, Eilakaisla

Maija Kauppinen tituleeraa itseään organisaatioarkkitehdiksi, joka syttyy tilanteissa, kun tekijää tarvittiin jo eilen. Maijalla on yli kymmenen vuoden kokemus henkilöstön resursoinnista, rekrytoinnista ja rekrytointityökalujen kehittämisestä.