eilakaisla_logotype_screen_darkgreen_20230228

Ihmisläheisen työhyvinvoinnin kulmakivet - miten kaikki mukaan voimaan paremmin? -webinaari

 

Kun työhyvinvointiin panostetaan antamalla ihmisille uusia työkaluja ja vaihtoehtoja ravinnon, liikunnan ja palautumisen keinoin, on vaara, että hyvä tahtotila haihtuu savuna ilmaan kun tehdään vääriä asioita ja väärällä tavalla. Tällöin parhaimmassakin tapauksessa tempauksista innostuvat vain työyhteisön triathlonistit ja elämäntavoiltaan jo valmiiksi hyvässä kunnossa olevat. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että muutamat yksinkertaiset nyrkkisäännöt muistamalla ja kustannustehokkaita työkaluja hyödyntämällä voi työhyvinvoinnin kurssin muuttaa nopeasti.

Webinaarissa kuulet hyvinvointialan yrittäjän ja suositun luennoitsijan, Joni Jaakkolan, tiivistyksen aiheesta.

Webinaaria emännöi Eilakaislan palvelujohtaja Maija Kauppinen.

 

Lataa webinaarin tallenne!

Jaakkola_Joni

Joni Jaakkola

Toimitusjohtaja, Optimal Performance

Joni Jaakkola on Optimal Performancen toimitusjohtaja, voimaharjoitteluvalmentaja, innostava luennoitsija ja tietokirjailija. Joni on myös suosittu ja aktiivinen some-vaikuttaja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta.

Maija_Kauppinen_Webinaari

Maija Kauppinen

Palvelujohtaja, Eilakaisla

Maija Kauppinen tituleeraa itseään organisaatioarkkitehdiksi, joka syttyy tilanteissa, kun tekijää tarvittiin jo eilen. Maijalla on yli kymmenen vuoden kokemus henkilöstön resursoinnista, rekrytoinnista ja rekrytointityökalujen kehittämisestä.