eilakaisla_logotype_screen_darkgreen_20230228

Näin viestit vastuullisuudesta milleniaaleille

 

Milleniaalit ovat vahvasti työelämässä: he ovat tällä hetkellä suurin työmarkkinoilla oleva ikäjoukko. Millaisia asioita he arvostavat työnantajissa  erityisesti vastuullisuusnäkökulmasta? Mikä vastuullisuuden osa-alueista koetaan tärkeimmäksi? Entä miten yritysten vastuullisuutta kannattaa tuoda esiin?  

 Webinaarissa aiheesta ovat keskustelemassa Eilakaislan palvelupäällikkö Anu Grekula sekä myynti- ja markkinointijohtaja Johanna Molin. Keskustelun pohjana käytetään Eilakaislalle toteutettua opinnäytetyötä sekä jaetaan myös käytännön kokemuksia aiheesta! 

Lataa maksuton webinaari! 

Lataa webinaaritallenne!

Grekula_Anu

Anu Grekula

palvelupäällikkö | Eilakaisla

Anu Grekula työskentelee Eilakaislalla palvelupäällikkönä. Anu on kokenut henkilöstöalan ammattilainen. Hänellä on monipuolista kokemusta asiantuntija- ja johtotason rekrytoinneista ja soveltuvuusarvioinneista sekä pitkäaikaisten asiakkuuksien parissa työskentelystä.

Molin-Johanna

Johanna Molin

myynti- ja markkinointijohtaja | Eilakaisla

Johanna Molin työskentelee Eilakaislalla myynti- ja markkinointijohtajana. Johannalla on monen vuoden kokemus rekrytoinneista, myös kansainvälisissä yrityksissä. Johanna on koulutukseltaan filosofian maisteri ja opettaja, hänellä on myös kansainvälinen MBA-tutkinto.