eilakaisla_logotype_screen_darkgreen_20230228

Työsuhteen elinkaari -webinaarisarja

Onnistunut työsuhteen aloitus

 

Lataa webinaaritallenne "Onnistunut työsuhteen aloitus", joka on Työsuhteen elinkaari -sarjan toinen jakso. Sarja on toteutettu yhteistyössä HR Legal Services Oy:n kanssa ja uusi jakso julkaistaan kuukausittain.

Webinaarissa käydään läpi työsuhteen aloitukseen liittyviä asioita niin juridiikan kuin käytännön näkökulmasta mm. näiden aiheiden ympäriltä:

  • Mitä lainsäädännöllisiä näkökulmia liittyy toistaiseksi voimassa oleviin, määräaikaisiin ja sekamuotoisiin työsopimuksiin?
  • Mitä ovat työsopimuksen keskeiset ehdot?
  • Mitä koeaikaan ja kilpailukieltoehtoon liittyen on hyvä tietää?
  • Kuinka hoitaa perehdytys onnistuneesti?

Webinaaria emännöi Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki ja asiantuntijoina toimivat Eilakaislan Joonas Kopperi sekä HR Legal Services Oy:n Jenni Kairinen.

Lataa tallenne!

Kairinen-Jenni

Jenni Kairinen

Legal Advisor, OTM, HR Legal Services Oy

Jennillä on vankka kokemus niin työsuhdejuridiikasta, tietosuojasta kun henkilöstöhallinnostakin. Jenni on aiemmin toiminut sekä HR- että Legal Counsel -tehtävissä kansainvälisessä konsernissa. Jennin missio on murtaa käsitystä jäykistä ja vaikeaselkoisista juristeista ja tarjota ymmärrettäviä ja käytännönläheisiä ratkaisuja arjen haasteisiin.

Rintamäki-Ella

Ella Rintamäki

Henkilöstökonsultti, Eilakaisla

Ella työskentelee Eilakaislan henkilöstövuokraus-tiimissä Helsingin toimistolla. Hänellä on kokemusta rekrytoinneista, työhyvinvoinnista ja henkilöstön kehittämisestä. Ella on koulutukseltaan sosiaalipsykologi ja sen kautta erityisesti ihmiset sekä heidän hyvinvointi työssä kiinnostavat.

Kopperi-Joonas

Joonas Kopperi

HR- ja kehityspäällikkö, Eilakaisla

Joonas toimii Eilakaislan HR- ja kehityspäällikkönä. Hänellä on vuosien monipuolinen kokemus eri HR-tehtävistä sekä digitaalisten projektien läpiviennistä. Joonaksen intohimona on prosessien uudelleen miettiminen ja jatkuva kehittäminen.