eilakaisla_logotype_screen_darkgreen_20230228

Työsuhteen elinkaari -webinaarisarja

Organisaatiokulttuuri fuusiotilanteissa

 

Lataa webinaaritallenne "Organisaatiokulttuuri fuusiotilanteissa", joka on Työsuhteen elinkaari -sarjan viides jakso. Webinaarisarja on toteutettu yhteistyössä HR Legal Services Oy:n kanssa, ja julkaisemme uuden jakson kuukausittain.

Webinaarissa käydään läpi organisaatiokulttuurin merkitystä erityisesti fuusiotilanteissa. Aiheesta keskustellaan mm. näistä näkökulmista:

  • Mitä organisaatiokulttuuriin kuuluu? Entä kuinka se koetaan?
  • Miten organisaatiokulttuurit integroidaan fuusioissa?  
  • Kuinka huolehditaan siitä, etteivät organisaatiokulttuurit törmää?
  • Miten päätetään, mitkä asiat organisaatiokulttuureista säilytetään fuusiotilanteissa? 

Webinaarissa toimii asiantuntijana HR Legal Services Oy:n Tatu Malmström ja webinaaria emännöi Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki.

Lataa tallenne!

Tatu_Malmström

Tatu Malmström

Senior Analyst & Consultant, HR Legal Services Oy

Tatu Malmström on strategiseen tutkimukseen ja data-analyysiin erikoistunut konsultti. Työntekijäkokemus, organisaatiokulttuuri ja insight-osaaminen ovat työkalupakissa, kun Tatu auttaa organisaatioita perustamaan päätökset tulevasta osuvaan käsitykseen nykytilasta. Tatu on sadoissa projekteissa tutkimalla löytänyt ratkaisut, jotka haastavat vakiintuneet oletukset ja auttavat kehittämään organisaatioita erilaisissa tilanteissa.

Rintamäki-Ella

Ella Rintamäki

Henkilöstökonsultti, Eilakaisla

Ella työskentelee Eilakaislan henkilöstövuokraus-tiimissä Helsingin toimistolla. Hänellä on kokemusta rekrytoinneista, työhyvinvoinnista ja henkilöstön kehittämisestä. Ella on koulutukseltaan sosiaalipsykologi ja sen kautta erityisesti ihmiset sekä heidän hyvinvointi työssä kiinnostavat.