eilakaisla_logotype_screen_darkgreen_20230228

Työsuhteen elinkaari -webinaarisarja
Rekrytoinnin kulmakivet

 

Lataa tallenne 26.5.2021 pidetystä "Rekrytoinnin kulmakivet" -webinaarista, joka on Työsuhteen elinkaari -sarjan ensimmäinen jakso. Sarja on toteutettu yhteistyössä HR Legal Services Oy:n kanssa ja uusi jakso julkaistaan kuukausittain.

Webinaarissa käydään läpi rekrytointiprosessia ja siihen vaikuttavia ajankohtaisia ilmiöitä. Webinaarissa keskustellaan mm. seuraavista rekrytoinnin kulmakivistä:

  • Juridiikka: Millaisia tekijöitä laki määrittää rekrytoinnin eri vaiheisiin, kuten työpaikkailmoituksiin, henkilötietoihin tai työhaastatteluihin liittyen?
  • Rekrytointiprosessin vaiheet: Miten hoitaa rekrytoinnin jokainen vaihe onnistuneesti ja hakijaystävällisesti?
  • Vastuullisuus: Miten vastuullisuus ja yhdenvertaisuus huomioidaan rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa?

Webinaaria emännöi Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki ja asiantuntijoina toimivat Eilakaislan Riikka Ristimäki sekä HR Legal Services Oy:n Jenni Kairinen.

Lataa webinaarin tallenne!

Kairinen-Jenni

Jenni Kairinen

Legal Advisor, OTM, HR Legal Services Oy

Jennillä on vankka kokemus niin työsuhdejuridiikasta, tietosuojasta kun henkilöstöhallinnostakin. Jenni on aiemmin toiminut sekä HR- että Legal Counsel -tehtävissä kansainvälisessä konsernissa. Jennin missio on murtaa käsitystä jäykistä ja vaikeaselkoisista juristeista ja tarjota ymmärrettäviä ja käytännönläheisiä ratkaisuja arjen haasteisiin.

Rintamäki-Ella

Ella Rintamäki

Henkilöstökonsultti, Eilakaisla

Ella työskentelee Eilakaislan henkilöstövuokraus-tiimissä Helsingin toimistolla. Hänellä on kokemusta rekrytoinneista, työhyvinvoinnista ja henkilöstön kehittämisestä. Ella on koulutukseltaan sosiaalipsykologi ja sen kautta erityisesti ihmiset sekä heidän hyvinvointi työssä kiinnostavat.

Ristimäki-Riikka

Riikka Ristimäki

Senior rekrytointikonsultti, Eilakaisla

Riikka Ristimäki työskentelee Eilakaislalla rekrytointikonsulttina Helsingin toimistolla. Hänellä on monipuolinen kokemus yritysten avainhenkilöiden rekrytoinneista eri toimialoille myös suorahaun keinoin. Riikka työskenteli 2020-2021 asiakastoimeksiannolla Great Place to Work-kilpailussa meritoituneen DNA Oyj:n rekrytointitiimissä In-house konsulttina. Riikka on koulutukseltaan ekonomi Hankenilta.