eilakaisla_logotype_screen_darkgreen_20230228

Työsuhteen elinkaari -webinaarisarja

Työhyvinvointi menestyvän organisaation mahdollistajana

 

Lataa webinaaritallenne "Työhyvinvointi menestyvän organisaation mahdollistajana", joka on Työsuhteen elinkaari -sarjan neljäs jakso. Webinaarisarja on toteutettu yhteistyössä HR Legal Services Oy:n kanssa, ja julkaisemme uuden jakson kuukausittain.

Webinaarissa käydään läpi työhyvinvointia, sen tekijöitä ja hyötyjä muun muassa näistä näkökulmista:

  • Mitkä tekijät vaikuttavat positiivisesti tai haitallisesti työhyvinvointiin?
  • Millaisia juridisia tekijöitä liittyy työhyvinvointiin?
  • Miten esihenkilöt voivat vaikuttaa työyhteisön hyvinvointiin?
  • Mitä on Coaching? Entä työyhteisösovittelu?

Webinaarissa toimii asiantuntijana HR Legal Services Oy:n Päivi Seppälä ja webinaaria emännöi Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki.

Lataa tallenne!

Seppälä_Päivi

Päivi Seppälä

Senior HR Consultant, HR Legal Services Oy

Päivillä on pitkä ja monipuolinen kokemus HR- ja esihenkilötehtävistä organisaatioissa, joissa muutos on jatkuvaa. Hän on kokenut HR-johtamisen, esihenkilöiden ja työyhteisötaitojen valmentaja, coachaaja ja työyhteisösovittelija. Hän on erikoistunut työkykyjohtamiseen ja haastavien työelämätilanteiden käytännön hoitamiseen suoran puheen ja empatian keinoin.

Rintamäki-Ella

Ella Rintamäki

Henkilöstökonsultti, Eilakaisla

Ella työskentelee Eilakaislan henkilöstövuokraus-tiimissä Helsingin toimistolla. Hänellä on kokemusta rekrytoinneista, työhyvinvoinnista ja henkilöstön kehittämisestä. Ella on koulutukseltaan sosiaalipsykologi ja sen kautta erityisesti ihmiset sekä heidän hyvinvointi työssä kiinnostavat.