eilakaisla_logotype_screen_darkgreen_20230228

Työsuhteen elinkaari -webinaarisarja

Yhteistoimintalain perusteet ja uudistus

 

Lataa webinaaritallenne "Yhteistoimintalain perusteet ja uudistus", joka on Työsuhteen elinkaari -sarjan kuudes jakso. Webinaarisarja on toteutettu yhteistyössä HR Legal Services Oy:n kanssa. Tämä on sarjan viimeinen jakso.

Tässä webinaarissa käydään läpi yhteistoimintaneuvotteluita ja etenkin yhteistoimintalakia. Aihetta käsitellään esimerkiksi näistä näkökulmista:

  • Miten yhteistoiminta- eli yt-neuvottelut etenevät?
  • Mitä velvollisuuksia työnantajalla on yt-neuvotteluissa?
  • Millaisia sudenkuoppia yt-neuvotteluihin voi liittyä?
  • Miten yhteistoimintalaki on uudistunut?
Webinaarissa asiantuntijana toimii HR Legal Services Oy:n Jenni Kairinen ja webinaaria emännöi Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki.

Lataa tallenne!

Kairinen-Jenni

Jenni Kairinen

Legal Advisor, OTM, HR Legal Services Oy

Jennillä on vankka kokemus niin työsuhdejuridiikasta, tietosuojasta kun henkilöstöhallinnostakin. Jenni on aiemmin toiminut sekä HR- että Legal Counsel -tehtävissä kansainvälisessä konsernissa. Jennin missio on murtaa käsitystä jäykistä ja vaikeaselkoisista juristeista ja tarjota ymmärrettäviä ja käytännönläheisiä ratkaisuja arjen haasteisiin.

Rintamäki-Ella

Ella Rintamäki

Henkilöstökonsultti, Eilakaisla

Ella työskentelee Eilakaislan henkilöstövuokraus-tiimissä Helsingin toimistolla. Hänellä on kokemusta rekrytoinneista, työhyvinvoinnista ja henkilöstön kehittämisestä. Ella on koulutukseltaan sosiaalipsykologi ja sen kautta erityisesti ihmiset sekä heidän hyvinvointi työssä kiinnostavat.