Asiantuntijamyyjä haussa? Anna First Sales auttaa.

Olemme aina olleet ammattilaisia löytämään oikeat osaajat asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaamme ovat viestittäneet, että hyvistä asiantuntijamyyjistä on suorastaan pulaa. Olemme perustaneet palvelun vastaamaan nimenomaisesti tähän kasvavaan tarpeeseen. First Sales etsii sinulle asiantuntijamyyjän, myyntipäällikön, key account managerin tai vaikkapa teknisen myyjän.

Teemme myös jatkuvasti töitä, jotta pystymme tarjoamaan nopeita ratkaisuja tarvittaessa. Verkostoissamme onkin jo melkoinen määrä näytöillään vakuuttaneita ja osaavia myyjiä. Löytyisiköhän joukosta teidänkin uusi myyntihenkilönne?

Entistäkin nopeampi ja laadukkaampi palvelu

Olemme keskittäneet osaamisemme käytännössä yhden ”luukun” taakse. Asiakkaalle tämä näkyy mm. entistäkin nopeampana ja laadukkaampana palveluna.

Helppo löytää sopivat myynnin ammattilaiset yritykseesi

Myynnin osaajia hakeville on jatkossa helpompi löytää asiantuntijat ja päälliköt kauttamme ja seurata keskitetysti myynnin työpaikkojamme.

Vahvasti kanssasi myös somessa

Tuomme vahvasti esimerkiksi lisänäkyvyyttä asiakkaalle ja hänen brändilleen erilaisten some-kanavien kautta. Olemme helposti lähestyttävämpiä ja ketterämpiä kuin aiemmin – sekä yrityksille että työnhakijoille. Meillä on vahva läsnäolo erityisesti Linkedin-kanavassa, joka on yksi myynnin ammattilaisten tärkeimmistä sosiaalisen median kanavista.

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!