Rekrytarinat-podcast

Rekrytarinat-podcast on tapa rakentaa avoimempaa keskustelua rekrytointeihin ja työnhakuun liittyen. Jokaisessa jaksossa rekrytoinut henkilö sekä hänen rekrytoimansa tiimiläinen pääsevät keskustelemaan yhteisestä rekrytointiprosessista sekä tästä syntyneistä ajatuksista, opeista ja kokemuksista. Rekrytarinat-podcastin hostina toimii Eilakaislan uusasiakaspäällikkö Dinny Harjula.  

Tervetuloa kuuntelemaan oppeja, ideoita ja vertaistukea rekrytointeihin ja työnhakuun liittyen! 

Mikäli voimme auttaa sinua löytämään työntekijöitä rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta, autamme mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä! Onko uusi työpaikka etsinnässä? Tee profiili kaislanettiin ja katso avoimet työpaikkamme!

2. Gubbe: Mistä tunnistaa hyvän myyjän?

Rekrytarinat-podcastin vieraina ovat Gubben myyntijohtaja Carolina Koivisto sekä hänen tiimiläisensä myyntipäällikkö Rosalie Bergman. Carolinan ja Rosalien yhteinen rekrytointiprosessi poikkeaa niin sanotusta perinteisestä tavasta. Miten rekrytointi tapahtui ja mistä Carolina tunnisti Rosaliessa hyvän myyjän ainekset jo rekrytointivaiheessa? Mikä Rosalieta kiinnosti erityisesti myyntityössä? Jaksossa pohditaan myös yleisesti, mistä tunnistaa hyvän myyjän jo hakuvaiheessa.

1. Mehiläinen: Miten hr-ammattilaisen rekrytointiprosessi etenee?

Ensimmäisessä Rekrytarinat-podcastin jaksossa vierainamme ovat Mehiläisen henkilöstökehitysjohtaja Anu Kolari sekä Junior HR Business Partner Elina Pirinen. Anu ja Elina tekevät töitä erilaisten hr-tehtävien, kuten johtamisen kehittämisen parissa. Mitä vaiheita rekrytointiprosessissa oli? Miten päätös rekrytoitavasta henkilöstä tehtiin? Jakson lopulla keskustellaan myös työhyvinvoinnista – millaisia vinkkejä Anu ja Elina antavat sen ylläpitoon?

Ota yhteyttä!