Henkilöstövuokrauksella ammattilainen huolettomasti ja turvallisesti

Henkilöstövuokra on yritykselle kustannustehokas, helppo ja turvallinen keino rekrytoida ammattilaisia, kun henkilöstötarve vaihtelee ja tarpeeseen on pystyttävä vastaamaan joustavasti. Kun siis henkilöstötarve on tilapäinen tai määräaikainen, on vuokratyö yritykselle vaihtoehtona helppo, sillä kaikki työnantajan velvoitteet ja kustannukset ovat henkilöstövuokrauspalvelun tarjoajan vastuulla.

Henkilöstövuokrauksesta saat nopeasti apua kun yritykselläsi on tarvetta uudelle osaamiselle; kampanja, projekti tai ylityöt painavat päälle ja tarvitset työvoimaa auttamaan vilkkaamman sesongin yli, tai tarvitset henkilöä sijaistamaan lomien ajaksi. Me Eilakaislalla hoidamme kaikki työsuhteeseen liittyvät prosessit ja sinä voit keskittyä ydintoimintaasi. Saat vaivatta työntekijän itsellesi nopeasti – ja halutessasi voit myöhemmin rekrytoida henkilön yritykseesi. Työsuhteen lakisääteiset asiat hoitaa kokenut ammattilainen, joten toiminta on varmasti vastuullista ja eettistä. Asiakkaan työnantajamielikuva saa Eilakaislalta positiivista tukea, työntekijän työsuhdeasioihin liittyvän käytännön tuen lisäksi.

Mieti henkilöstövuokrausta vaihtoehdoksi esimerkiksi silloin, kun yritykselläsi on:

  • uuden osaamisen tarve
  • kampanja tai projekti
  • lomien sijaistus
  • ylityöt ja ruuhkahuiput
  • vilkkaampi sesonki tai muu kehitys-/kasvuvaihe

Tutustu myös:

Rakennus- ja energiateollisuuden toimihenkilöt Eilakaislalta >

Henkilöstövuokrauspalvelun työvaiheet

Määritämme työntekijän profiilin ja toimenkuvan kanssasi

Henkilöstövuokrauksessa etsimme sekä hakijakannastamme että halutessasi julkisella haulla tehtävään sopivat henkilöt, joista haastattelemme henkilökohtaisesti kaikki annetut hakukriteerit täyttävät ehdokkaat.

Sinä valitset parhaan ehdokkaan - me teemme sen helpoksi!

Esittelemme sinulle parhaat ehdokkaat – esikarsintatyökaluna voidaan käyttää esimerkiksi videohaastattelua. Henkilöstövuokrauksessa viimeisten haastattelujen jälkeen teet lopullisen valinnan palkattavasta henkilöstä.

Varmistamme laadun, sujuvuuden ja työehtosopimusten toteutumisen

Vastaamme henkilöstöhallinnosta, kuten palkanmaksusta ja työterveyshuollosta sekä laadun seurannasta ja takuukäytännöstä. Henkilöstövuokrauksessa sovellamme HPL:n tai asiakasyrityksemme sovellettavaa työehtosopimusta huolehtien, että pykälät täyttyvät asianmukaisesti. Sovellamme parhaillaan useita kymmeniä työehtosopimuksia.

Asiakkaidemme lisäksi myös työntekijämme arvioivat toimintaamme jatkuvasti yli 4.4 arvosanalla (5:stä), mikä on meille kunnia-asia!

Tiina Hildén

Löytämällä oikeat henkilöt oikealla ammattitaidolla niiden spesifikaatioiden mukaan, jotka me olemme Eilakaislalle antaneet, on parasta apua meille.

- Tiina Hildén / Fiskars Services Oy Lue koko tarina

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!