Henkilöstöä palveluna (PaaS)

Nykyään voit ostaa henkilöstöä palveluna. Henkilöstöpalveluiden ja rekrytointipalveluiden ulkoistaminen varmistaa prosessien ammattimaisuuden ja vapauttaa organisaation resursseja ydintoimintoihin. Henkilöstöä palveluna (Personnel as a Service) on yritysjohdolle kustannustehokas ja luotettava tapa saada keskittyä omaan ydinbisnekseen. 

Henkilöstövuokraus auttaa löytämään ammattilaisen huolettomasti ja turvallisesti

Henkilöstövuokraus on yritykselle helppo, turvallinen ja kustannustehokas keino rekrytoida ammattilaisia, kun henkilöstötarve vaihtelee ja tarpeeseen on pystyttävä vastaamaan joustavasti. Henkilöstövuokraus antaa toivottua joustavuutta yritykselle ja tuo vaivattomuutta tilapäisen tai määräaikaisen henkilöstön tarpeeseen.

Tästä henkilöstövuokraus-oppaaseen

Henkilöstövuokrauksessa työntekijä on työsuhteessa Eilakaislaan

Henkilöstövuokrauksesta saat nopeasti apua, kun yritykselläsi on tarvetta uudelle osaamiselle. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi silloin, kun kampanja, projekti tai ylityöt painavat päälle ja tarvitset työvoimaa auttamaan vilkkaamman sesongin yli tai tarvitset henkilöä sijaistamaan lomien ajaksi.

Henkilöstövuokrauksessa Eilakaisla tekee työsopimuksen vuokratyöntekijän kanssa vastaten kaikista työnantajan velvoitteista ja kustannuksista, kuten hallinnollisista työsuhdeasioista, palkanmaksusta, palkkojen sivukuluista, työterveyshuollosta ja laadun seurannasta. Sinä voit keskittyä ydintoimintaasi ja saat vaivatta työntekijän itsellesi nopeasti henkilövuokrauksemme kautta – ja halutessasi voit myöhemmin rekrytoida henkilön yritykseesi. Työsuhteen lakisääteiset asiat hoitaa kokenut ammattilainen, joten toiminta on varmasti vastuullista ja eettistä. Yrityksesi työnantajamielikuva saa Eilakaislalta positiivista tukea käyttäessäsi henkilöstövuokrauspalvelua, työntekijän työsuhdeasioihin liittyvän käytännön tuen lisäksi.

Mieti henkilöstövuokrausta vaihtoehdoksi esimerkiksi silloin, kun yritykselläsi on:

 • uuden osaamisen tarve
 • kampanja tai projekti
 • lomien sijaistus
 • ylityöt ja ruuhkahuiput
 • vilkkaampi sesonki tai muu kehitys-/kasvuvaihe
 • tilapäinen lisätyövoiman tarve

Henkilöstövuokrauspalvelun työvaiheet:

Määritämme henkilövuokrauksen kautta rekrytoitavan työntekijän profiilin ja toimenkuvan kanssasi

Etsimme henkilöstövuokrauspalvelussamme tehtävään sopivat henkilöt käyttäen toimeksiantoon soveltuvimpia kanavia. Käytössämme ovat oman Kaislanet CV-tietokantamme lisäksi suosituimmat sähköiset rekrytointikanavat ja -hakuportaalit, mm. Oikotie, Monster ja Duunitori. Hyödynnämme myös sosiaalista mediaa varmistaaksemme mahdollisimman laajan näkyvyyden, unohtamatta omien rekrytointikonsulttiemme some-verkostoja.

Sinä valitset parhaan ehdokkaan – me teemme sen helpoksi!

Käymme hakijat läpi esihaastattelemalla, osaamiskartoituksella ja hakijan taustojen tarkistuksilla. Esittelemme parhaat ehdokkaat henkilöstövuokraukseen – esikarsintatyökaluna on mahdollista käyttää myös esimerkiksi videohaastattelua.

Oikean henkilön löytämiseksi suosittelemme, että myös käyttäjäyritys haastattelee finalistit joko yksin tai yhdessä kanssamme. Henkilöstövuokrauksessa teet lopullisen valinnan palkattavasta henkilöstä viimeisten haastattelujen jälkeen.

Varmistamme henkilövuokrauksen laadun, sujuvuuden ja työehtosopimusten toteutumisen

Henkilöstövuokrauksen prosessissa vastaamme henkilöstöhallinnosta, kuten palkanmaksusta ja työterveyshuollosta sekä laadun seurannasta ja takuukäytännöstä. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta. Työntekijämme arvioivat toimintaamme jatkuvasti yli 3.2 arvosanalla (4:stä), mikä on meille kunnia-asia!

Henkilöstövuokrauksessa sovellamme HPL:n tai asiakasyrityksemme sovellettavaa työehtosopimusta huolehtien, että pykälät täyttyvät asianmukaisesti. Sovellamme parhaillaan useita kymmeniä työehtosopimuksia.

Henkilöstövuokrauksen hyödyt yritykselle

 • Säästät vaivaa: ei laajoja, monivaiheisia hakumenettelyjä eikä työnantajavelvoitteita - käyttäjäyrityksenä saat vain laskun
 • Toimimme nopeasti: haemme puolestasi tehokkaasti ja ammattitaidolla, hyvästä hakijakokemuksesta huolehtien - meillä voi olla pätevä tekijä jo valmiina!
 • Voit olla varma: henkilön osaaminen ja motivaatio on kartoitettu
 • Joustavuutta lisää: resurssit saadaan joustamaan sinun tarpeiden mukaan – halutessasi voit rekrytoida henkilön yritykseesi
 • Säästät rahaa: veloituksemme perustuu tehtyyn työhön, haku- ja valintaprosessi on veloitukseton.
 • Saat tukea: annamme tukea myös työsuhdeasioihin, kuten kehityskeskusteluihin
 • Halutessasi voit rekrytoida henkilön yritykseesi.
Tiesitkö nämä henkilöstövuokrauksesta! Lataa maksuton opas
Tiina Hildén

Eilakaislan kautta henkilö oli töissä viikon kuluttua siitä, kun olin jättänyt toimeksiannon. Kaikki neljä esiteltyä kandidaattia olivat sellaisia, että olisin voinut palkata heidät tehtävään."

- Santeri Rommi, henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja / Kreate Lue koko tarina

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!