Henkilöstöä palveluna (PaaS)

Nykyään voit ostaa henkilöstöä palveluna. Henkilöstöpalveluiden ja rekrytointipalveluiden ulkoistaminen varmistaa prosessien ammattimaisuuden ja vapauttaa organisaation resursseja ydintoimintoihin. Henkilöstöä palveluna (Personnel as a Service) on yritysjohdolle kustannustehokas ja luotettava tapa saada keskittyä omaan ydinbisnekseen. 

Pyydä heti tarjous

 

Henkilöstövuokraus auttaa löytämään vuokratyövoimaa turvallisesti ja huolettomasti

Henkilöstövuokraus on yritykselle turvallinen, kustannustehokas ja helppo keino rekrytoida vuokratyövoimaa, kun henkilöstötarve vaihtelee ja tarpeeseen on pystyttävä vastaamaan joustavasti. Henkilöstövuokraus antaa toivottua joustavuutta yritykselle ja tuo vaivattomuutta määräaikaisen tai tilapäisen henkilöstön tarpeeseen.

Kysy lisää  Lataa opas: Henkilöstöä palveluna

Henkilöstövuokrauksessa työntekijä on työsuhteessa Eilakaislaan

Henkilöstövuokrauksesta saat nopeasti apua, kun yritykselläsi on tarvetta uudelle osaamiselle. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi silloin, kun projekti, kampanja tai ylityöt painavat päälle ja tarvitset työvoimaa auttamaan vilkkaamman sesonkiajan yli tai vuokratyöntekijää sijaistamaan lomien ajaksi.

Henkilöstövuokrauksessa Eilakaisla tekee työsopimuksen vuokratyöntekijän kanssa vastaten kaikista työnantajan velvoitteista ja kustannuksista, kuten hallinnollisista työsuhdeasioista, palkanmaksusta, palkkojen sivukuluista, työterveyshuollosta ja laadun seurannasta. Sinä voit keskittyä ydintoimintaasi ja saat vaivatta työntekijän itsellesi nopeasti henkilövuokrauksemme kautta – ja halutessasi voit myöhemmin rekrytoida henkilön yritykseesi. Työsuhteen lakisääteiset asiat hoitaa kokenut ammattilainen, joten toiminta on varmasti vastuullista ja eettistä. Yrityksesi työnantajamielikuva saa Eilakaislalta positiivista tukea käyttäessäsi henkilöstövuokrauspalvelua, työntekijän työsuhdeasioihin liittyvän käytännön tuen lisäksi.

Mieti henkilöstövuokrausta vaihtoehdoksi esimerkiksi silloin, kun yritykselläsi on:

 • uuden osaamisen tarve
 • kampanja tai projekti
 • lomien sijaistus
 • ylityöt ja ruuhkahuiput
 • vilkkaampi sesonki tai muu kehitys-/kasvuvaihe
 • tilapäinen lisätyövoiman/keikkatyöläisen tarve

Henkilöstövuokrauksen hyödyt yritykselle

 • Säästät vaivaa: ei laajoja, monivaiheisia hakumenettelyjä eikä työnantajavelvoitteita - käyttäjäyrityksenä saat vain laskun

 • Toimimme nopeasti: haemme puolestasi tehokkaasti ja ammattitaidolla, hyvästä hakijakokemuksesta huolehtien - meillä voi olla pätevä tekijä jo valmiina!

 • Voit olla varma: henkilön osaaminen ja motivaatio on kartoitettu

 • Joustavuutta lisää: resurssit saadaan joustamaan sinun tarpeiden mukaan – halutessasi voit rekrytoida henkilön yritykseesi

 • Säästät rahaa: kustannustehokas ja ennustettavuutta lisäävä malli yritykselle, yritys maksaa vain tehdystä työajasta - haku- ja valintaprosessi on veloitukseton.

 • Saat tukea: annamme tukea myös työsuhdeasioihin, kuten kehityskeskusteluihin

 • Halutessasi voit rekrytoida henkilön yritykseesi.

Henkilöstövuokrauspalvelun työvaiheet:

Määritämme henkilövuokrauksen kautta rekrytoitavan työntekijän profiilin ja toimenkuvan kanssasi

Henkilöstövuokrauksessa hakuprosessi on juuri niin perusteellinen kuin sinä haluat tai tehtävän luonne sitä vaatii - prosessin kesto voi olla tunneista viikkoihin! Koko ilmoitus- ja hakuprosessi sisältyy vuokratoimeksiantoon veloituksetta, Talent Sourcing otetaan avuksi silloin, kun oikean osaajan löytäminen sitä edellyttää.

Etsimme henkilöstövuokrauspalvelussamme tehtävään sopivat henkilöt käyttäen toimeksiantoon soveltuvimpia kanavia. Hakuprosessi voidaan toteuttaa hiljaisena hakuna anonyymilla ilmoittelulla ja/ tai hakijoiden kartoittamisella omasta hakijakannastamme. Oman CV-tietokantamme lisäksi käytössämme on suosituimmat sähköiset rekrytointikanavat ja -hakuportaalit, mm. Oikotie, Monster ja Duunitori. Hyödynnämme myös sosiaalista mediaa varmistaaksemme mahdollisimman laajan näkyvyyden, unohtamatta omien rekrytointikonsulttiemme omia some-verkostoja.

Sinä valitset parhaan ehdokkaan – me teemme sen helpoksi!

Henkilöstökonsulttimme huolehtii, että haku etenee sovitussa aikataulussa. Käymme hakijat läpi esihaastattelemalla, osaamiskartoituksella ja hakijan taustojen tarkistuksilla. Esittelemme parhaat ehdokkaat henkilöstövuokraukseen – esikarsintatyökaluna on mahdollista käyttää myös esimerkiksi videohaastattelua.

Oikean henkilön löytämiseksi suosittelemme, että myös käyttäjäyritys haastattelee finalistit joko yksin tai yhdessä kanssamme. Henkilöstövuokrauksessa teet lopullisen valinnan palkattavasta henkilöstä viimeisten haastattelujen jälkeen.

Varmistamme henkilövuokrauksen laadun, sujuvuuden ja työehtosopimusten toteutumisen

Henkilöstövuokrauksen prosessissa vastaamme henkilöstöhallinnosta, kuten palkanmaksusta ja työterveyshuollosta sekä laadun seurannasta ja takuukäytännöstä. Konsulttimme vastaa työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyvistä henkilöstökysymyksistä yhdessä henkilöstö- ja palkkahallintomme kanssa koko vuokrasuhteen ajan.

Henkilöstövuokrauksessa sovellamme HPL:n tai asiakasyrityksemme sovellettavaa työehtosopimusta huolehtien, että pykälät täyttyvät asianmukaisesti. Sovellamme parhaillaan useita kymmeniä työehtosopimuksia.

Kysy lisää henkilöstövuokrauksesta

Rekrytointiprosessi oli helppo ja tehtävään hyvin soveltuvat työntekijät löytyivät nopeasti.

Polar-electro
Heidi-Maria Puolakka Polar Electro Oy / Kempele
Lue lisää referensseistämme

Yhteistyö Eilakaislan kanssa on saumatonta ja helppoa, he pitävät lupauksensa ja toimittavan sen, mitä on sovittu. Olen ehdottoman tyytyväinen ja voin suositella heitä muillekin.

Trustmary-quote-2023-300x300px
Sari Grönlund Vattenfall / Helsinki
Lue koko tarina
Katso infograafista rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksenkeskeiset erot