Paras palvelukokemus tavoitteenamme

Haluamme olla Suomen vahvin henkilöstöalan palveluja tarjoava kotimainen yritys, ja meillä on selkeät arvot ja tavoitteet toimintamme pohjana. Arvomme; laatu, asiakaskeskeisyys, yrittäjyys, taloudellisuus ja jatkuva kehittyminen muodostavat tukipilarit niin sisäiselle kuin asiakasyhteistyöllekin.

toimisto-9-450x450px

Oikea osaaja tehtävääsi

Etsimme sinulle aina parhaan osaajan tehtävääsi olitpa sitten rekrytoimassa vakituista työntekijää tai määräaikaista apua projektiisi. Eilakaislan laadun mittari on sinun tyytyväisyytesi – takuulla. Lue lisää joustavasta toimintamallistamme.

toimisto-8-450x450px

Vastuullinen kumppani

Huolehdimme sekä työntekijöistämme että asiakkaistamme. Olemme vastuullisena työantajana sitoutuneet luomaan parempaa työelämää. Lue lisää vastuullisuudesta.

horeca-1-450x450px

Eilakaislan tarina

Yrityksen perustaja, Eila Kaisla, oli visionääri ja rohkea päätöksentekijä. Vaikka aika on toinen ja haasteetkin erilaisia, haluamme edelleen olla aallon harjalla toimialamme ja toimintamme kehittämisessä. Lue yrityksemme tarina.

 

  • Kokenein – jo vuodesta 1971 alan edelläkävijänä
  • Työmarkkinoiden asiantuntija; noudatamme alan lakeja ja säädöksiä
  • Olemme kotimainen, luotettava perheyritys
  • Palvelemme valtakunnallisesti, nopeasti ja modernisti
  • Pidämme aktiivisesti yhteyttä ja viestimme avoimesti ja proaktiivisesti – asiakkaidemme ehdoilla
  • Palvelumme ovat joustavia ja modulaarisia
  • Haluamme tuottaa parhaan palvelukokemuksen kaikessa tekemisessämme
  • Olemme vastuullisena työantajana sitoutuneet luomaan parempaa työelämää.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää

Kysymme ja seuraamme asiakkaidemme palautteita aktiivisesti. Viimeisen vuoden aikana asiakastyytyväisyytemme on pysynyt vähintään 3.2/4 arvosanassa.

Luotettava kumppani. Rekrytointi onnistunut loistavasti ja vuokratyöntekijät olleet sovitun mukaisia.

Tiina Hildén
Erja Antell Suomalaisen Työn liitto / Helsinki
Lue lisää referensseistämme

Käytämme tässä työssä kaiken kaikkiaan yli toistakymmentä eri alan työehtosopimusta, mitä ei joka yrityksessä pääsisi tekemään.

Marko Veijanen
Marko Veijanen henkilöstöhallintoalan osaajaksi työkierron kautta, Eilakaisla / Helsinki
Lue koko tarina
kesäkuuta 11, 2024
Oy Lux AB maahantuo koneita ja tuotantotarvikkeita valimo- ja metallinjalostusteollisuudelle, keramiikka- ja prosessiteollisuudelle sekä ympäristöratkaisuihin. Aktiivisesti kohti sadatta toimintavuottaan kehittyvän perheyrityksen tavoitteena on...
kesäkuuta 7, 2024
Rekrytoinnissa voi tulla vastaan monenlaisia haasteita ja haasteet korostuvat usein etenkin haluttujen osaajien, kuten kokeneiden IT- ja ohjelmistoalan ammattilaisten, kohdalla. Moni rekrytoinnin mahdollinen sudenkuoppa on kuitenkin taklattavissa...
kesäkuuta 6, 2024
Johtajuus on monimuotoinen käsite, joka elää ja hengittää organisaation kulttuurin ja arvojen mukana. Lähtijät-podcastin tuore tutkimus valottaa tätä teemaa syvällisesti. Eilakaisla toimi Lähtijät-tutkimuksen pääyhteistyökumppanina ja saimme...
kesäkuuta 5, 2024
Jyväskylässä sijaitseva Schaeffler Finland Oy (osa kansainvälistä Schaffler-konsernia) on tunnettu korkealaatuisten teollisuuskomponenttien ja -järjestelmien toimittajana sekä liiketekniikan edelläkävijänä. Yritys on sitoutunut tarjoamaan...