career-bg.png

Työpaikat

Uudelle uralle? Tarjoamme sekä vakituisia että määräaikaisia avoimia työpaikkoja ympäri Suomen.

Avoimet työpaikkamme

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä työpaikkailmoituksessa mainittuun henkilöstökonsulttiin. Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900!
Toimipisteemme sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Mikkeli, Turku, Oulu ja Tampere.
Palvelemme kuitenkin valtakunnallisesti kattaen myös mm.: Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Järvenpää, Kajaani, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kempele, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Lohja, Nurmijärvi, Pori, Porvoo, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Tuusula, Vaasa ja Vantaa.

Lue työntekijöidemme tarinoita

Klikkaa tästä

Kaipaatko vinkkejä työnhakuusi?

Klikkaa tästä

Lue, miten haet työpaikkojamme

Lue lisää

Toimialapalvelumme

Haemme työntekijöitä sekä avustaviin että asiantuntija-, esimies- ja päällikkötason tehtäviin. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikatöitä – useat työpaikoistamme sopivat erinomaisesti myös opiskelijoille. Tutustu alla tarkemmin toimialapalveluihimme.
user.png
Toimisto- ja asiakaspalvelu
Meiltä löytävät töitä assistentit, aulapalveluhenkilöt, projektipäälliköt ja monet muut!
user.png
Rahoitus ja vakuutus
Työllistämme esimerkiksi vakuutusalan asiantuntijat ja rahoitusalan ammattilaiset kauttamme. Alan osaajille voi löytyä mielenkiintoinen työtehtävä esimerkiksi kehitysprojektin parista.
user.png
Myynti ja markkinointi
Hae kauttamme esimerkiksi markkinointipäällikön, viestintäassistentin, Key Account Managerin tai myyntijohtajan tehtäviin.
user.png
IT, henkilöstö- ja taloushallinto
Työllistämme kirjanpitäjiä, talouspäälliköitä, palkanlaskijoita, HR-koordinaattoreita, reskontranhoitajia sekä Controllereita. Myös IT-alan ammattilaisia haetaan kauttamme; järjestelmäasiantuntijoita, ohjelmoijia, testaajia ja Helpdesk-tukihenkilöitä.
user.png
Teollisuus ja logistiikka
Meiltä löydät teollisuuden ja logistiikan töitä, olitpa sitten varastotyöntekijä, pakkaaja, tuotantotyöntekijä, kokoonpanija, teknikko, testaaja tai asentaja.
user.png
Farmasia
Hae kauttamme esimerkiksi farmaseutin, proviisorin, lääketyöntekijän tai kosmetologin tehtäviin.
Lue lisää palvelualueistamme
Kirjaudu-bg.jpg
Kirjaudu Kaislanet-palveluun ja jätä ansioluettelosi!

Työpaikkoja urasi jokaiseen vaiheeseen!

Joukkoomme mahtuu monenlaista ammattilaista! Lue osaajiemme tarinoita heidän työstään ja urastaan Eilakaislalla.
Eri ääripäät toimintaympäristöinä avaavat silmiä ja osaa ajatella esimerkiksi sitä, mihin itse haluaisi pysyvämmin töihin joskus myöhemmin.

- Anne Wuori, Eilakaislalla assistenttina jo 4 vuotta

Lue koko tarina
On hienoa, että olen päässyt tekemään koulutukseni mukaisia työtehtäviä.

- Anette Lindgren, joustavasti töitä opintojen ohessa

Lue koko tarina
February 16, 2018
Etsimme nyt vahvistusta markkinointiin Helsingin palvelupisteeseemme. Vastaat ensisijaisesti Eilakaislan verkkosivustojen ylläpidosta, sisällöstä ja jatkuvasta kehittämisestä huomioiden hyvin optimoidun hakukonenäkyvyyden. Kehitystyösi pohjautuu SEO...
February 16, 2018
DUUNIIN.NET 2018 on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämä ura- ja verkostoitumispäivä opintojensa eri vaiheessa oleville ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita mm. harjoittelusta, opinnäytetyöstä ja osa-aika- tai...
February 7, 2018
Työelämän ja rekrytoinnin jatkuvassa muutoksessa oikean henkilön löytäminen, valitseminen ja palkkaaminen on haasteellinen tehtävä. Prosessi vie aikaa, vaatii osaamista ja maksaa rahaa. Rekrytoinnin haastava yhtälö Rekrytointi on kahden kauppa,...
February 1, 2018
EU:n tietosuoja-asetus, tuttavallisemmin ”GDPR” (The General Data Protection Regulation, Regulation (EU) 2016/679) tulee voimaan 25.5.2018. Asetus muuttaa, ajantasaistaa ja yhtenäistää nykyistä tietosuojasääntelyä EU:ssa merkittävällä tavalla....