Tyopaikat_1500x630px.png

Työpaikat

Uudelle uralle? Tarjoamme sekä vakituisia että määräaikaisia avoimia työpaikkoja ympäri Suomen.

Avoimet työpaikkamme

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä työpaikkailmoituksessa mainittuun henkilöstökonsulttiin. Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900!
Toimipisteemme sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Mikkeli, Turku, Oulu ja Tampere.
Palvelemme kuitenkin valtakunnallisesti kattaen myös mm.: Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Järvenpää, Kajaani, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kempele, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Lohja, Nurmijärvi, Pori, Porvoo, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Tuusula, Vaasa ja Vantaa.

Lue työntekijöidemme tarinoita

Klikkaa tästä

Kaipaatko vinkkejä työnhakuusi?

Klikkaa tästä

Lue, miten haet työpaikkojamme

Lue lisää

Toimialapalvelumme

Haemme työntekijöitä sekä avustaviin että asiantuntija-, esimies- ja päällikkötason tehtäviin. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikatöitä – useat työpaikoistamme sopivat erinomaisesti myös opiskelijoille. Tutustu alla tarkemmin toimialapalveluihimme.
user.png
Toimisto- ja asiakaspalvelu
Meiltä löytävät töitä assistentit, aulapalveluhenkilöt, projektipäälliköt ja monet muut!
user.png
Rahoitus ja vakuutus
Työllistämme esimerkiksi vakuutusalan asiantuntijat ja rahoitusalan ammattilaiset kauttamme. Alan osaajille voi löytyä mielenkiintoinen työtehtävä esimerkiksi kehitysprojektin parista.
user.png
Myynti ja markkinointi
Hae kauttamme esimerkiksi markkinointipäällikön, viestintäassistentin, Key Account Managerin tai myyntijohtajan tehtäviin.
user.png
IT, henkilöstö- ja taloushallinto
Työllistämme kirjanpitäjiä, talouspäälliköitä, palkanlaskijoita, HR-koordinaattoreita, reskontranhoitajia sekä Controllereita. Myös IT-alan ammattilaisia haetaan kauttamme; järjestelmäasiantuntijoita, ohjelmoijia, testaajia ja Helpdesk-tukihenkilöitä.
user.png
Teollisuus ja logistiikka
Meiltä löydät teollisuuden ja logistiikan töitä, olitpa sitten varastotyöntekijä, pakkaaja, tuotantotyöntekijä, kokoonpanija, teknikko, testaaja tai asentaja.
user.png
Farmasia
Hae kauttamme esimerkiksi farmaseutin, proviisorin, lääketyöntekijän tai kosmetologin tehtäviin.
Lue lisää palvelualueistamme
Kirjaudu-bg.jpg
Kirjaudu Kaislanet-palveluun ja jätä ansioluettelosi!

Työpaikkoja urasi jokaiseen vaiheeseen!

Joukkoomme mahtuu monenlaista ammattilaista! Lue osaajiemme tarinoita heidän työstään ja urastaan Eilakaislalla.
Eri ääripäät toimintaympäristöinä avaavat silmiä ja osaa ajatella esimerkiksi sitä, mihin itse haluaisi pysyvämmin töihin joskus myöhemmin.

- Anne Wuori, Eilakaislalla assistenttina jo 4 vuotta

Lue koko tarina
On hienoa, että olen päässyt tekemään koulutukseni mukaisia työtehtäviä.

- Anette Lindgren, joustavasti töitä opintojen ohessa

Lue koko tarina
huhtikuuta 10, 2018
Etsimme Eilakaislalle kesätyöntekijää avustamaan palkkahallinnon tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu avustavat tehtävät palkanlaskennassa ja pääset tutustumaan laaja-alaisesti eri työehtosopimuksiin. Opit myös palkanlaskennan ketjun alusta loppuun....
huhtikuuta 9, 2018
Oletko sinä uusi henkilöstökonsulttimme? Haemme nyt vahvistusta henkilöstövuokraustiimiimme Helsingin Mikonkadulle! Vastaat kokeneiden ammattilaisten ja tulevaisuuden osaajien rekrytoinneista erilaisiin tehtäviin. Laadit esimerkiksi houkuttelevia...
huhtikuuta 4, 2018
Perinteisesti työsopimuksen osapuolina ovat työntekijä ja työnantaja. Työvoiman vuokraustilanteissa ei kuitenkaan ole kyse perinteisestä kahdenvälisestä työsuhteesta, vaan tarkastelun kohteena on eräänlainen kolmikantasuhde, jossa oikeudet ja...
maaliskuuta 28, 2018
Siirrymme pääsiäisen viettoon torstaina 29.3.2018 klo 14.00. Toimistomme on avoinna taas normaalisti tiistaina 3.4.2018. Toivotamme mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä!