Eilakaislan avoimet työpaikat löydät alla olevasta listasta. Haet haluamaasi työtä klikkaamalla ilmoituksen ylä- ja alakulmista löytyvää "Hae tähän työpaikkaan" -painiketta.

Jos et juuri nyt löydä sinua kiinnostavaa työmahdollisuutta tai haluat jättää avoimen hakemuksen, voit liittyä suoraan osaajayhteisöömme!

Liity osaajayhteisöömme

Oletko jo jäsen? - päivitä tietojasi täältä

 

Toimipisteemme sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Mikkeli, Turku, Oulu ja Tampere.
Palvelemme kuitenkin valtakunnallisesti kattaen myös mm.: Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Järvenpää, Kajaani, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kempele, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Lohja, Nurmijärvi, Pori, Porvoo, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Tuusula, Vaasa ja Vantaa.

Lue Eilakaislan työntekijöiden uratarinoita

Klikkaa tästä

Etsikö vinkkejä työnhakuun?

Klikkaa tästä

Näin haet Eilakaislan työpaikkoja

Lue lisää

Etsimme työntekijöitä erilaisiin positioihin: avustaviin tehtäviin sekä asiantuntija-, esihenkilö- ja päällikkötason tehtäviin. Työpaikkoja löydät kauttamme useille toimialoille, tutustu alta paremmin eri toimialoihimme!

Huijausyrityksiä Eilakaislan nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Eilakaislan rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä muun muassa WhatsAppissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Eilakaislaan. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, tarkistathan yhteystiedot Eilakaislan nettisivuilta: eilakaisla.fi/yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Hymyile itsesi urasi seuraavalle tasolle! Töitä assistenteille, asiakaspalveluhenkilöille, -spesialisteille ja -koordinaattoreille, aulapalvelutyöntekijöille ja monille muille!

Rahoitus ja vakuutus

Nosta urasi tuotto-odotukset uudelle tasolle. Työllistämme vakuutusalan asiantuntijat ja rahoitusalan ammattilaiset.

Myynti ja markkinointi

Järjestä urallesi uusi kick-off. Kauttamme voit löytää esimeriksi Account Managerin, myyntijohtajan, markkinointikoordinaattorin tai viestintäpäällikön tehtäviä.

IT

Buuttaa itsesi uudelle uralle. Voit työllistyä kauttamme järjestelmäasiantuntijaksi, Helpdesk-tukihenkilöksi, ohjelmoijaksi tai testaajaksi sekä moniin muihin rooleihin.

HR ja hallinto

Onboardaa itsesi uudelle uralle! Meiltä löydät laajasti hallinnon ja HR:n työpaikkoja: toimistotyöntekijä, HR-asiantuntija, HR-päällikkö…

Taloushallinto

Hyppää elämäsi tuloksellisimpaan transaktioon! Työllistämme kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, reskontranhoitajia, Controllereita sekä talouspäälliköitä ja -assistentteja.

Teollisuus

Kaipaako urasi vähän vaihtovirtaa? Tarjoamme töitä tuotantotyöntekijöille, kokoonpanijoille, teknikoille, testaajille ja asentajille.

Kiinteistöala ja rakentaminen

Otetaan hanskat naulasta ja aletaan hommiin. Kauttamme haetaan muun muassa työnjohtajia, hankekehitysjohtajia, työmaainsinöörejä ja kiinteistösihteereitä.

HoReCa ja tapahtuma-ala

Laitetaanko heti misat tikkiin? Meiltä löytävät töitä kokit, ravintola- sekä hotellityöntekijät, tarjoilijat, saliapulaiset ja tapahtuma-alan ammattilaiset.

logistiikka

Ota varastoitu potentiaalisi käyttöön. Työllistämme esimerkiksi varastotyöntekijöitä, pakkaajia, kuljettajia ja ajojärjestelijöitä.