HR-konsultointimme laajentaa näkökulmaasi ja sparraa ratkaisussasi

Konsultoinnista saat tukea yrityksesi erityistilanteisiin, kuten uuden toiminnan käynnistämiseen, ulkoistamistilanteisiin, yrityksen henkilöstöjärjestelyihin ja niiden organisointiin uudelleen. Tyypillisiä tarpeita HR-konsultoinnille ovat myös toiminnan kasvattamiseen liittyvät henkilöstöhaasteet – millaisia henkilöitä organisaatiosi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa, ja miten heidät kannattaisi palkata?

Osaavana konsultointiyrityksenä HR-konsultointimme auttaa henkilöstöhallintoa myös vuosisuunnittelussa, pohtii kanssasi tehostamiseen ja kehittämiseen liittyviä toimenpiteitä ja tapoja henkilöstön näkökulmasta.

HR-konsultointimme työvälineitä tilanteessa ovat rekrytointiprosessien kehittäminen kanssasi, kompetenssikartoitus, henkilöarvioinnit ja uudelleensijoitusvalmennus. Autamme sinua myös HR-prosessiesi ja työkalujesi kehittämisessä. HR-asiantuntijat ja -konsulttimme pystyvät auttamaan myös esimerkiksi työsuhde-etujen analysoimisessa. 

Meiltä saat vastauksen nopeasti – takuulla!

Kysy lisää

Logo

Kumppanina työsuhdejuridisissa asioissa ammattitaidolla ja alan kilpailukykyisimpään hintaan

Tarjoamme juridista HR-konsultointia työsuhdeasioissa seuraavilla osa-alueilla:

Työsuhdejuridinen konsultointi

Työsuhdejuridinen on joustava palvelumuoto, joita toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimenpiteet toteutetaan tuntipohjaisena konsultointina ja/tai projekteina.

Esimerkkejä konsultointitoimenpiteistä:

 • Työsopimus-dokumenttien laadinta, ns. johtajasopimukset, työsopimusten päivitys, ongelmatilanteet työsuhteissa ja/tai niiden ehdoissa, työsuhdejuridiset selvitykset

 • Organisaation muutokset, yt-neuvottelut, paikalliset sopimukset

 • Yhteistoimintaneuvottelut
  • tarve sopeuttaa tai uudelleen järjestellä
  • yrityksen YT-suunnitelma
  • neuvottelut ja dokumentaatio
 • Johtoryhmän ja henkilöstön sparraukset, työpajat

HR & Lakikartoitus

HR & Lakikartoitus on henkilöstön ja organisaation kehittämisprojekti: analysoimme kokonaisuutta ja autamme yritystä kehittämään omaa toimintaansa erityisesti henkilöstöasioissa. Kartoituksen aikana voidaan analysoida HR-työn tarve ja tehtävien sisältö.

Palvelussa tehdään nykytilakartoitus mm. seuraavista toiminnoista:

 • Henkilöstöhallinto (HR-työ, HR-linjaukset, tavoitteet, organisaatio, prosessit ja lakisääteiset velvoitteet)

 • Johtaminen, esimiestyö, osaaminen ja rekrytointi

 • Olemassa olevat työsuhteisiin liittyvät dokumentit

Juridinen konsultointi toteutetaan yhteistyökumppanimme HR Legal Services Oy:n ammattitaitoista asiantuntija-apua hyödyntäen, ja asiakkaillamme on mahdollisuus saada palvelua kauttamme alan kilpailukykyisimpään hintaan. Toteutamme tarvittaessa myös yhteistyöprojekteja, joissa yhdistyvät sekä Eilakaislan laaja palveluvalikoima että HR Legal Services Oy:n syvempi lainsäädännön osaaminen.

Kysy lisää esim. vastuullisen tehostamisen kokonaisuudestamme, jossa tarjoamme yhteistoimintaneuvottelut ja uudelleensijoitusvalmennukset palveluna yrityksellesi - valitse kokonaisuudesta yrityksesi tarvitsemat moduulit!

Konsultointi

Lue blogimme aiheesta työlainsäädäntö ja liikejuridiikka >

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!

Eilakaislan avulla olemme saavuttaneet omia tavoitteitamme, sillä heidän verkostostaan olemme löytäneet tärkeitä osaajia avaintehtäviimme.

Lausala-Tero
Tero Lausala Suomalaisen Työn Liitto
Lue koko tarina