HR-konsultointimme laajentaa näkökulmaasi ja sparraa ratkaisussasi

Konsultoinnista saat tukea yrityksesi erityistilanteisiin, kuten uuden toiminnan käynnistämiseen, ulkoistamistilanteisiin, yrityksen henkilöstöjärjestelyihin ja niiden organisointiin uudelleen. Tyypillisiä tarpeita konsultoinnille ovat myös toiminnan kasvattamiseen liittyvät henkilöstöhaasteet – millaisia henkilöitä organisaatiosi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa, ja miten heidät kannattaisi palkata?

Osaavana konsultointiyrityksenä HR-konsultointimme auttaa henkilöstöhallintoa myös vuosisuunnittelussa, pohtii kanssasi kehittämiseen ja tehostamiseen liittyviä toimenpiteitä ja tapoja henkilöstön näkökulmasta.

Konsultointimme työvälineitä tilanteessa ovat rekrytointiprosessien kehittäminen kanssasi, kompetenssikartoitus, soveltuvuusarvioinnit ja uudelleensijoitusvalmennus. Autamme sinua myös HR-prosessiesi ja työkalujesi kehittämisessä. Konsulttimme pystyvät auttamaan myös esimerkiksi työsuhde-etujen analysoimisessa. 

Meiltä saat vastauksen nopeasti – takuulla!

Kysy lisää

Työlainsäädännön normihierarkia HR-työssä - ilmoittaudu webinaariin!

Logo

Työsuhdejuridisissa asioissa kumppanina HR Legal Services Oy

Tarjoamme konsultointia työsuhdejuridisissa asioissa yhteistyökumppanimme HR Legal Services Oy:n kanssa seuraavilla osa-alueilla:

Työsuhdejuridinen konsultointi

Työsuhdejuridinen on joustava palvelumuoto, joita toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimenpiteet toteutetaan tuntipohjaisena konsultointina ja/tai projekteina.

Esimerkkejä konsultointitoimenpiteistä:

  • Työsopimus-dokumenttien laadinta, ns. johtaja-sopimukset, työsopimusten päivitys, ongelmatilanteet työsuhteissa ja/tai niiden ehdoissa, työsuhdejuridiset selvitykset

  • Organisaation muutokset, yt-neuvottelut, paikalliset sopimukset

  • Johtoryhmän ja henkilöstön sparraukset, työpajat

HR & Lakikartoitus

HR & Lakikartoitus on henkilöstön ja organisaation kehittämisprojekti: analysoimme kokonaisuutta ja autamme yritystä kehittämään omaa toimintaansa erityisesti henkilöstöasioissa. Kartoituksen aikana voidaan analysoida HR-työn tarve ja tehtävien sisältö.

Palvelussa tehdään nykytilakartoitus mm. seuraavista toiminnoista:

  • Henkilöstöhallinto (HR-työ, HR-linjaukset, tavoitteet, organisaatio, prosessit ja lakisääteiset velvoitteet)

  • Johtaminen, esimiestyö, osaaminen ja rekrytointi

  • Olemassa olevat työsuhteisiin liittyvät dokumentit

Eilakaislan asiakkailla on mahdollisuus pyytää HR Legal Services Oy:n ammattitaitoista asiantuntija-apua alan kilpailukykyisimpään hintaan. Toteutamme tarvittaessa myös yhteistyöprojekteja, joissa yhdistyvät sekä Eilakaislan laaja palveluvalikoima että HR Legal Services Oy:n syvempi lainsäädännön osaaminen.

Lue blogimme aiheesta työlainsäädäntö ja liikejuridiikka >

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!

Lausala-Tero

Eilakaislan avulla olemme saavuttaneet omia tavoitteitamme, sillä heidän verkostostaan olemme löytäneet tärkeitä osaajia avaintehtäviimme.

- Tero Lausala toimitusjohtaja / Suomalaisen Työn Liitto Lue koko tarina
Katso infograafista rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen keskeiset erot Klikkaa tästä infograafiin