HR-konsultointimme laajentaa näkökulmaasi ja sparraa ratkaisussasi

Konsultoinnista saat tukea yrityksesi erityistilanteisiin, kuten uuden toiminnan käynnistämiseen, ulkoistamistilanteisiin, yrityksen henkilöstöjärjestelyihin ja niiden organisointiin uudelleen. Tyypillisiä tarpeita konsultoinnille ovat myös toiminnan kasvattamiseen liittyvät henkilöstöhaasteet – millaisia henkilöitä organisaatiosi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa, ja miten heidät kannattaisi palkata?

Katso infograafista rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen keskeiset erot Klikkaa tästä infograafiin

Osaavana konsultointiyrityksenä HR-konsultointimme auttaa henkilöstöhallintoa myös vuosisuunnittelussa, pohtii kanssasi kehittämiseen ja tehostamiseen liittyviä toimenpiteitä ja tapoja henkilöstön näkökulmasta.

Tero Lausala

Eilakaislan avulla olemme saavuttaneet omia tavoitteitamme, sillä heidän verkostostaan olemme löytäneet tärkeitä osaajia avaintehtäviimme.

- Tero Lausala, toimitusjohtaja / Suomalaisen Työn Liitto Lue koko tarina

Konsultointimme työvälineitä tilanteessa ovat rekrytointiprosessien kehittäminen kanssasi, kompetenssikartoitus, soveltuvuusarvioinnit ja uudelleensijoitusvalmennus. Autamme sinua myös HR-prosessiesi ja työkalujesi kehittämisessä. Konsulttimme pystyvät auttamaan myös esimerkiksi työsuhde-etujen analysoimisessa ja työsuhdejuridiikan kysymyksissä.

Meiltä saat vastauksen nopeasti – takuulla!

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!