HR-konsultointimme laajentaa näkökulmaasi ja sparraa ratkaisussasi

Konsultoinnista saat tukea yrityksesi erityistilanteisiin, kuten uuden toiminnan käynnistämiseen, ulkoistamistilanteisiin, yrityksen henkilöstöjärjestelyihin ja niiden organisointiin uudelleen. Tyypillisiä tarpeita HR-konsultoinnille ovat myös toiminnan kasvattamiseen liittyvät henkilöstöhaasteet – millaisia henkilöitä organisaatiosi tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa, ja miten heidät kannattaisi palkata?

Osaavana konsultointiyrityksenä HR-konsultointimme auttaa henkilöstöhallintoa myös vuosisuunnittelussa, pohtii kanssasi tehostamiseen ja kehittämiseen liittyviä toimenpiteitä ja tapoja henkilöstön näkökulmasta.

HR-konsultointimme työvälineitä tilanteessa ovat rekrytointiprosessien kehittäminen kanssasi, kompetenssikartoitus, henkilöarvioinnit ja uudelleensijoitusvalmennus. Autamme sinua myös HR-prosessiesi ja työkalujesi kehittämisessä. HR-asiantuntijat ja -konsulttimme pystyvät auttamaan myös esimerkiksi työsuhde-etujen analysoimisessa. 

Meiltä saat vastauksen nopeasti – takuulla!

Kysy lisää

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!

Eilakaislan avulla olemme saavuttaneet omia tavoitteitamme, sillä heidän verkostostaan olemme löytäneet tärkeitä osaajia avaintehtäviimme.

Lausala-Tero
Tero Lausala Suomalaisen Työn Liitto
Lue koko tarina