Rekrytointipalvelun avulla rekrytoimme sinulle osaajan yrityksesi kaikkiin tehtäviin

Työelämän ja rekrytoinnin jatkuvassa muutoksessa oikean henkilön löytäminen, valitseminen ja palkkaaminen on haasteellinen tehtävä. Siksi moni rekrytointitarpeen edessä oleva yritys valitsee rekrytoinnin ulkoistamisen ja ostaa se rekrytointipalveluna.

Eilakaislan rekrytointipalvelut kattavat kokonaisvaltaisesti yrityksesi tai yksikkösi tarpeet. Kartoitamme tilanteen kanssasi ja varmistamme, että rekrytoitu henkilö tukee varmasti liiketoimintanne tavoitteiden toteutumista ja on oikeanlainen ammattilainen joukkoonne. Rekrytointi voidaan järjestää myös yrityksesi toimitiloissa ja työkaluilla inhouse-mallilla. Varmistamme toimivan ja yrityksesi näköisen haku- ja valintaprosessin, jonka vetovastuu kuuluu ammattitaitoisille konsulteillemme. Rekrytointipalveluidemme avulla myös yrityksesi ja brändisi näkyvät parhaimmalla mahdollisella tavalla työnhakijoille. Rekrytointipalveluun kuuluvat myös ylimmän johdon rekrytoinnit.

Muistathan, että rekrytointipalveluillamme on laatutakuu!

Kauttamme myös HR-osaajat >  ja myynnin ammattilaiset >

Tero Lausala

Eilakaislan avulla olemme saavuttaneet omia tavoitteitamme, sillä heidän verkostostaan olemme löytäneet tärkeitä osaajia avaintehtäviimme.

- Tero Lausala, toimitusjohtaja / Suomalaisen Työn Liitto Lue koko tarina

Räätälöity rekrytointipalvelu

Voimme tarvittaessa hoitaa puolestasi myös osan rekrytoinnista; esimerkiksi hakemusten vastaanotot tai haastattelut joko videohaastatteluin tai henkilökohtaisesti haastatellen. Vastuullemme voit antaa myös isommat kertaluontoiset rekrytointiprojektit, joita voivat olla esimerkiksi kesätyöntekijöiden rekrytoinnit tai uuden toiminnan käynnistämiseen vaadittavien rekrytointien hoito.

Kokonaisvaltaisen rekrytointipalvelun työvaiheet

Määritämme työntekijän profiilin ja toimenkuvan yhdessä kanssasi

Rekrytoinnin alussa määrittelemme kanssasi huolella toimenkuvan ja osaamisen vaatimukset sekä sovimme aikataulusta ja hakutavoista kanssasi. Rekrytointipalveluissamme käytössä ovat oman CV-tietokantamme lisäksi kaikki suurimmat hakuportaalit, joita myös sosiaalisen median yhteisöpalvelut ja muut verkottumiskanavamme tukevat.

Sinä valitset parhaan ehdokkaan - me teemme sen helpoksi!

Rekrytointikonsulttimme arvioivat hakemukset ja vastaavat hakijoiden kysymyksiin. Haastattelemme hakijat aina kasvotusten, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Tämän lisäksi teemme haastatteluja puhelimitse, videohaastatteluin joko tallenteena tai online-muodossa. Tutkimme työnhakijoiden työhistorian ja referenssit, esittelemme hakijat ja olemme tarvittaessa mukana asiakkaan omissa haastatteluissa. Sovimme mahdolliset jatkohaastattelut kanssasi ja kommunikoimme koko rekrytoinnin ajan sekä sinun että työnhakijoiden kanssa avoimesti ja luottamuksellisesti.

Varmistamme laadun ja sujuvuuden

Rekrytointipalveluprosessin lopussa, valittuasi mieleisesi ehdokkaat, voi rekrytointikonsulttimme halutessasi vielä varmistaa henkilön sopivuuden yrityskulttuuriisi. Itsearviointimenetelmiä hyödyntämällä sertifioituneet konsulttimme voivat esimerkiksi arvioida hakijan työmotivaatiota ja siihen vaikuttavia tekijöitä, työpersoonallisuutta tai verbaalisia ja numeraalisia kykyjä.

Huolehdimme rekrytointiprosessin sujuvuudesta alusta loppuun laadukkaasti. Huolehdimme viestinnästä koko prosessin ajan niin asiakkaan kuin työhakijoidenkin suuntaan ja varmistamme, että olemme löytäneet oikean henkilön tehtävääsi. Lisäksi konsultointipalvelumme auttaa työsopimusasioiden laatimisessa, mikäli siihen on tarvetta.

Lue lisää soveltuvuusarvioinnista >

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!