Eilakaislan rekrytointipalveluista yrityksesi näköinen haku- ja valintaprosessi

Ulkoistaessasi yrityksesi rekrytoinnin Eilakaislalle, hoidamme puolestasi joko koko rekrytointiprosessin tai vain tietyn osan siitä – sinun tarpeitasi myötäillen. Rekrytointipalvelujamme ovat

Rekrytointipalvelujemme keskiössä toimii ammattitaitoinen rekrytointikonsulttimme.

Rekrytointi-ilmoitushaku-680x380px


Ilmoitushaku

Ilmoitushakua suosittelemme käytettäväksi, kun haettava toimenkuva on selkeä ja potentiaalisia kandidaatteja tehtävään on runsaasti. Ilmoitushaussa hyödynnämme sähköisiä rekrytointiportaaleja, CV-tietokantaamme, sosiaalisen median palveluja ja konsulttiemme laajoja verkostoja.

Toimeksiannosta riippuen, teemme esikarsintaa mm. soveltuvuusarvioinnin ja videohaastattelun avulla. Haastattelemme hakijoista kasvotusten potentiaalisimmat, joista esittelemme asiakkaalle finalistit. Ennen lopullista valintaa suosittelemme finalistien testausta, kauttamme onnistuvat SHL:n ja Cut-e:n arvioinnit ja kykytestit. Kaiken tämän voimme hoitaa tarvittaessa myös yrityksenne omista tiloista käsin. Lue lisää >>

Rekrytointi-hiljainen-haku-680x380px


Hiljainen haku

Hiljainen haku eli anonyymi rekrytointi on lisäpalvelumme, joka on vaihtoehto ilmoitushaulle. Suosittelemme sitä käytettäväksi silloin, kun tietystä syystä rekrytointia ei haluta tehdä julkisesti.

Hiljaisessa haussa etsimme osaajat digitaalista prospektointia (Sourcing) ja erilaisia tietokantoja hyödyntäen: käytössämme ovat muun muassa Kaislanet-, Monster- ja Oikotie- CV-pankit. Hiljainen haku on hyvä vaihtoehto tilanteisiin, joissa perinteinen ilmoitushaku ei ole tuonut tulosta tai haku uusitaan toistuvasti. Lue lisää >>

Rekrytointi-suorahaku-680x380px


Suorahaku (Headhunting)

Suorahakua, joka myös tunnetaan termillä Headhunting, suosittelemme silloin, kun kyseessä on luottamuksellinen tai haasteellinen johdon tai asiantuntija- tai keskijohdon tehtävä.

Suorahaussa kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa määriteltyjen kriteerien mukaisesti potentiaalisimmat kandidaatit keräämämme tiedon sekä hyödyntämiemme verkostojen avulla. Halutessasi koko prosessi toteutetaan hienovaraisesti, ilman julkisuutta, tai sitä voidaan tukea myös ilmoitushaulla. Lue lisää >>

Onnistunut rekrytointi

Valitsit minkä tahansa rekrytointipalveluistamme, takaamme tehokkaan ja yrityksesi näköisen haku- ja valintaprosessin ja varmistamme, että valittu henkilö sopii organisaatioon sekä tukee yrityksesi liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.

Eilakaislan rekrytointipalveluille saat myös laatutakuun!

Pyydä heti tarjous

Harkitsetko rekrytoinnin käynnistämistä?

Tiedätkö, paljonko rekrytointi maksaa, kun hoidat sen itse? Laskurimme avulla saat pikaisesti vastauksen, joten klikkaa testataksesi.

Rekrytointilaskuri

Työlainsäädännön normihierarkia HR-työssä - ilmoittaudu webinaariin!

Rekrytointimarkkinointia palveluna Eilakaislalta

Eilakaislan tehokas rekrytointimarkkinointi yhdistää eri toimialojen ja positioiden erityisvaatimukset sekä markkinoinnin keino- ja kanavavalikon käyttäen uusimpia teknologioita ja analytiikkaa. Henkilöstökonsulttiemme lisäksi käytössäsi on koko Eilakaislan valtakunnallinen henkilöstöpalveluiden markkinointikoneisto, joka avulla

  • saavutat aktiivisesti työtä hakevien lisäksi myös passiiviset työnhakijat
  • saat parhaan näkyvyyden kattavan analytiikan sekä optimoinnin avulla
  • reagoimme nopeasti, jos ilmoitus ei saa tarpeeksi näkyvyyttä ja
  • ilmoituksesi saa laajan näkyvyyden parhaiten soveltuvien ilmoituskanavien, sosiaalisen median, tiedonjakualustamme ja hakijakantamme avulla.
Eilakaisla-final

Eilakaislan valtakunnallisen markkinonitikoneiston avulla tavoitat niin aktiiviset kuin passiiviset työnhakijat. 

Kysy lisää rekrytoinnista

Rekrytointikonsulttimme palveluksessasi

 

Qentinel.jpg
Olemme erittäin tyytyväisiä Eilakaislan työhön. Yhteistyö sujui kaikin puolin jouhevasti ja rekrytointiprosessi oli helppo ja vaivaton. Uusi rekrytoijamme on aloittanut ja tuntuu, että teimme täsmälleen oikean valinnan!
- Päivi Horelli, Talent Management Director / Qentinel Finland Oy Lue referensseistämme
Granlund
Soitettuani Eilakaislalle prosessi käynnistyi välittömästi. Kuulin, että Eilakaislan hakijakannasta ja verkostoista löytyy todennäköisesti hyvinkin nopeasti juuri tähän tehtävään sopiva henkilö ja näin myös kävi.
- Minna Lappalainen, henkilöstöpäällikkö / Granlund Lue koko tarina

Lue lisää soveltuvuusarvioinnista >
Lue lisää konsultointipalveluista > 

Katso infograafista rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen keskeiset erot Klikkaa tästä infograafiin