Talent sourcing apuna haastavassa haussa

Talent sourcing on toivottujen osaamisten ja hakusanayhdistelmien kautta tehtävää osaajahakua ammattimaisista osaajakannoista tai hakukoneita hyödyntäen. Rekrytoinnin lisäpalveluna Talent sourcing on toimiva ja kustannustehokas vaihtoehto suorahaulle ja hyvä lisä ilmoitushakuun.

Suosittelemme Talent sourcingia silloin, kun tiedossa on haastava haku, haku halutaan tehdä ilman julkista ilmoittelua tai vaikeasti täytettävissä olevaan tehtävään tarvitaan lisähakijoita.

Kysy lisää Pyydä heti tarjous

Talent sourcingin hyödyt


  • Tukee käynnissä olevaa rekrytointiprosessia: lisäpalveluna tuo lisää vaihtoisia hakijoita rekrytointiin.

  • Tavoittaa passiiviset työnhakijat: tavoitat aktiivisesti työtä hakevien lisäksi myös passiiviset työnhakijat.

  • Henkilökohtaista rekrytointimarkkinointia: osaajien kanssa tarjottavasta työmahdollisuudesta käytyjen henkilökohtaisten keskustelujen myötä, asiakasyrityksen työnantajamielikuvaa saadaan vahvistettua.

  • Voidaan tehdä täysin anonyymisti: yrityksen muutostilanteissa tai kun rekrytointi on luonteeltaan strategisesti arkaluontoinen.

  • Saat tuloksia nopeasti: suorahakua kevyempi, nopeampi ja edullisempi vaihtoehto.

  • Säästä aikaa ja vaivaa: jos olet kokeillut hakua jo omin voimin ja haluat nyt kokeilla jotain muuta.

  • Laatutakuu: jos valitun henkilön ammattitaito ei vastaa sovittuja kriteereitä, sitoudumme toistamaan rekrytointiprosessin kerran veloituksetta sovitun hakuajan puitteissa. 

Osaajat esiin avainsanoin

Tietyillä aloilla hyvistä osaajista on pulaa. Siksi osaajia etsitään täsmäiskuin eri kannoista ja palveluista. Talent sourcingissa osaajia kartoitetaan oman osaajakantamme lisäksi julkisista hakijalähteistä, kuten Linkedinistä. Näiden lisäksi olemme tunnistaneet lukuisia eri sosiaalisen median ammattiryhmiä. Palvelun tarkoituksena on tavoittaa passiivinen työnhakijajoukko, joita lähestytään yksilön uratoiveet edellä.

Riippuen tehtävän luonteesta, teemme hakua eri hakijakantoihin ja -kanaviin oikeiden osaajien löytämiseksi. Käymme läpi mahdollisesti satojakin profiileja löytääksemme sopivan ehdokasjoukon. Profiilien määrä riippuu aina haettavan tehtävän haastavuudesta ja ammattiryhmän koosta. Keskustelemme ehdokkaiden kanssa sensitiivisesti, haastattelemme heistä sopivimmat ja esittelemme parhaat.

Talent sourcing on rekrytoinnin lisäpalvelu, joka on yhdistettävissä myös ilmoitushakuun ja suosittelemme sitä käytettäväksi, kun tiedossa on haastava haku.

Kysy lisää Talent sourcingistaRekrytointikonsulttimme palveluksessasi!