Älä turhaan ujostele - tehosta rekrytointia videolla

Voittaakseen kilpailun kovimmista osaajista, yrityksen on kyettävä näyttämään vahvuutensa ulospäin. Siihen videot ovat ylivertainen keino, kirjoittaa V2B Videoviestintä Oy:n myyntijohtaja Tommi Karppinen.

Jos kysymme yrityksenne henkilöstöltä, millainen olette yrityksenä ja vertaamme sitä ulkopuoliseen näkemykseen, niin mikä on vertailun lopputulos? Henkilöstöllä on selkeä näkemys oman yrityksen vahvuuksista, sekä suurista linjoista että pienistä arkipäivän vivahteista. Yrityksen ulkopuolelle näkyy vain murto-osa siitä mitä talon sisällä tapahtuu. Ulkopuolelta on mahdotonta nähdä, että aamuisin on kiva tulla töihin. Ulkopuolisella ei ole myöskään mahdollisuutta olla kärpäsenä katossa tiimipäivillä tai nähdä sitä, että henkilöstön työtehtävät ovat oikeasti mielettömän jännittäviä!

Rekrytointitilanteessa tämä informaation epätasapaino on yrityksille aito ongelma. Jokainen yritys haluaa riveihinsä parhaat mahdolliset osaajat. Työnantajien kilpailuttaessa työnhakijoita, työnantajat joutuvat myös kilpailemaan kovimmista osaajista. Voittaakseen tämän kilpailun, yrityksen on kyettävä näyttämään vahvuutensa ulospäin. Siihen videot ovat ylivertainen keino!

Ensivaikutelma työnantajasta muodostuu sekunneissa

Tehdään seuraavaksi yhdessä pieni ihmiskoe.

  • Pyydän sinua pohtimaan EDENRED-nimistä yritystä: mikä on sinun mielikuvasi yrityksestä?
  • Seuraavaksi katso video:

Huomaatko eron? Huomaatko, kuinka muutamassa minuutissa loit mielikuvan yrityksestä, josta et välttämättä tiennyt mitään ennen tätä blogia. Juuri tämän enempää aikaa työnhakijakaan ei anna yrityksellesi, ellei ensivaikutelma ole positiivinen.

Siksi ensivaikutelman luomiseen kannattaa panostaa videoiden muodossa. On harmi, jos työnhakijat eivät tiedä, kuinka hieno työnantaja olette!
 
Ollaan yhteydessä ja mietitään yhdessä, minkälainen video sopisi teidän yrityksellenne!

 

***
 
Eilakaislan asiakkaana saat yritys- ja tehtävänkuvavideot V2B Videoviestinnältä alan kilpailukykyisimpään hintaan.

Lue lisää rekrytoinnista >
Lue lisää ilmoitushausta >
Pyydä tarjous >

Lisää luettavaa: