Autamme löytämään teollisuuden osaajat särmääjistä toimitusjohtajiin

Teollisuuden kenttä on dynaaminen ja jatkuvasti muuttuva, mikä luo tarpeen monenlaisille osaajille suorittavista tehtävistä erilaisiin johto- ja asiantuntijarooleihin. Tämän päivän teollisuusyritysten menestys riippuu suuresti kyvystä löytää, sitouttaa ja säilyttää alan parhaita kykyjä. Tässä me astumme mukaan, ja autamme asiakkaitamme löytämään alan tekijät eri rooleihin ympäri Suomen. 

 

Ymmärrämme teollisuuden tarpeet

Teollisuuden osaajien löytäminen vaatii erityistä asiantuntemusta. Ei riitä, että tunnistetaan ehdokkaan tekninen pätevyys; on myös ymmärrettävä teollisuuden erityispiirteet, yrityskulttuurit ja tulevaisuuden tarpeet.

Lisäksi autamme löytämään osaajia monipuolisiin tarpeisiin projekteista sijaisuuksiin ja sesonkeihin sekä vakituiseen tarpeeseen. Tärkeää on ymmärtää paitsi teollisuudenalan dynamiikkaa, myös kunkin yrityksen ainutlaatuista tilannetta ja tarvetta.

Hitsaamme porukan kasaan – suorittavista rooleista johtotehtäviin

Meidän tehtävämme on auttaa yrityksiä löytämään osaajia eri tehtäviin. tasolle Tämä tarkoittaa, että:

  • Suorittavissa rooleissa keskitymme löytämään luotettavia, ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka voivat tuottaa välitöntä arvoa tuotantoprosesseihinne. Kauttamme löydät esimerkiksi särmääjät, hitsaajat, asentajat sekä varastotyöntekijät.
  • Asiantuntijatasolla etsimme henkilöitä, joilla on erikoistunutta osaamista ja kykyä innovoida sekä kehittää yrityksenne toimintaa. Voimme olla apunasi mm. logistiikkapäälliköiden, projektipäälliköiden sekä työmaainsinöörien haussa.
  • Johtotasolla etsimme henkilöitä, jotka kykenevät ohjaamaan yritystänne kohti tulevaisuuden tavoitteita, ymmärtäen samalla nykyisiä haasteita. Autamme löytämään alan osaavat toimitusjohtajat, tehtaanjohtajat, myyntijohtajat, HR-johtajat sekä hankekehitysjohtajat.

Yhteistyö on avain menestykseen

Ymmärrämme, että paras tapa varmistaa menestys teollisuuden osaajien löytämisessä on tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Jakamalla avoimesti tietoa ja palautetta molempiin suuntiin voimme räätälöidä rekrytointiprosessimme vastaamaan juuri teidän tarpeitanne.

Yhteistyömme  perustuu yhteiseen menestykseen: olemme asiakkaamme kumppani, jonka tavoitteena on asiakkaidemme menestys. Pidämme huolta asiakkaistamme ja yhteistyöstämme muun muassa panostamalla asiakkaamme toimialan tuntemukseen ja aktiiviseen yhteydenpitoon: meitä aidosti kiinnostaa, mitä teille kuuluu, onko jotain muutoksia tulossa ja kuinka voimme auttaa muuttuvissa tilanteissa. Uskomme, että kun asiakkaamme menestyvät, menestymme myös me. 
Teollisuusalan osaajien rekrytoiminen on kriittinen tehtävä yrityksen menestyksen kannalta. Tässä me autamme teitä. Etsittepä sitten luotettavaa työntekijää suorittavaan rooliin tai visionääristä johtajaa, meidän asiantuntemuksemme ja työkalumme varmistavat, että löydätte tarvitsemanne osaajat. Jos haluat keskustella juuri teille sopivien teollisuuden osaajien löytämisestä, varaa ilmainen palaveri kanssani kalenteristani!

Lisää luettavaa: