Case: Codemate – tuloksellista rekrytointia ja analyyttistä kandidaattien arviointia

Referenssit | Eilakaisla |

Codemate, innovatiivinen ja kansainvälinen konsulttitalo, on tunnettu kyvystään yhdistää teknologia ja luovuus. Heidän tarpeensa rekrytointiprosessin ulkoistamisessa ovat moninaiset, ja haussa oli kumppani, joka ei ainoastaan ymmärrä heidän liiketoimintaansa, vaan myös jakaa heidän arvonsa ja tavoitteensa.

"Meille on tärkeää kehittää ja käyttää meille kertynyttä osaamista rekrytoinnissa, mutta arvostamme kumppaneidemme kokemusta asiantuntijoiden rekrytointiprosessin tietyissä vaiheissa sekä meille hieman harvinaisempien roolien täyttämisessä", kertoo Codematen Business Director Miika Toljamo.

Kokemus ja palvelualttius etusijalla

Codemate on kokeillut monia kumppaneita ja yhteistyömalleja, joten Toljamo voi kattavalla kokemuksella todeta Eilakaislan kokonaisvaltaisen osaaminen ja palvelualttiuden erottuvan kilpailevista toimijoista. Lisäksi osaaminen rekrytointimarkkinoinnissa sekä kandidaattien kohtaamisessa ja testaamisessa on tehnyt Eilakaislasta ihanteellisen kumppanin.

“Eilakaisla erottui kokonaisvaltaisella osaamisellaan ja kyvyllään räätälöidä palvelut juuri meidän tarpeisiimme. He ovat olleet luottamuksen arvoisia, ja olemme saaneet erinomaisia tuloksia yhdessä”, kertoo Toljamo. 

Toimintaa ja tuloksia ilman hölynpölyä

Eilakaislan kanssa työskentely on ollut sujuvaa ja nopeaa. Toljamo korostaa Eilakaislan kykyä tuottaa tuloksia. “Kommunikaatio on ollut sopivaa ja yhteistyö tehokasta, arvostan myös "no bullshit" -asennetta”, kertoo Toljamo.

Erityisesti mieleen on jäänyt Eilakaislan aloitteellisuus päättelykykyä mittaavien testien käyttöönotossa. “Nämä testit toivat lisäarvoa rekrytointiimme, ja aiomme jatkossakin hyödyntää niitä sopivissa rooleissa”, hän lisää.

Kulttuuriyhteensopivuus ja asenne kohdillaan

Valittujen kandidaattien kanssa työskentely on sujunut erinomaisesti. “Kulttuuriyhteensopivuus, asenne, taidot – kaikki ovat olleet 6/5”, Toljamo kehuu.

Eilakaisla – suositeltava kumppani kansainvälisille toimijoille

Toljamo suosittelee Eilakaislaa lämpimästi muille yrityksille. “Eilakaisla on osoittautunut arvokkaaksi osaksi rekrytointipalettiamme, ja suosittelen heitä mielelläni meidän tapaisille kansainvälisille yrityksille, jotka etsivät Suomessa toimivaa kumppania”, hän päättää.

Lisää luettavaa: