Eilakaisla avaa uuden avoimen ja anonyymin Osaajagallerian työvoiman nopeaa rekrytointia varten

Uutiset | Eilakaisla |

Työnhakijoiden täysi anonyymius uudessa Osaajagalleriassa vähentää syrjintää ja edistää toivottavasti monimuotoisuutta rekrytoinnissa, sanoo Eilakaislan toimitusjohtaja Erika Ehrnrooth.

Korona-aika loi tarpeen nopealle rekrytointipalvelulle, jossa osa-aikaisesti lomautetut työntekijät ja osa-aikaista työvoimaa tarvitsevat työnantajat voivat kohdata helposti. Eilakaisla avaa tänään uuden Osaajagallerian, joka on täysin anonyymi matalan kynnyksen rekrytointipalvelu.

Työnhakijoille maksuton palvelu tuo apua työllistymishaasteisiin ja edistää työnhakijoiden yhdenvertaisuutta sekä monimuotoisuutta rekrytoinnissa.

”Alamme kokeneimpana yrityksenä haluamme haastaa muitakin yrityksiä mukaan entistä vastuullisempaan toimintaan, sekä nostaa työnhakijoiden yhdenvertaisuuden ja rekrytoinnin monimuotoisuuden keskusteluun”, sanoo Eilakaislan toimitusjohtaja Erika Ehrnrooth.

”Osaajagalleria edistää monimuotoista rekrytointia, koska siinä rekrytoijalta jäävät pois tiedostamattomat ennakkoasenteet, kun rekrytoinnin alkuvaihe tehdään anonyymisti”, sanoo HR- ja kehityspäällikkö Joonas Kopperi.

Palvelu lisää myös palkka-avoimuutta ja ymmärrystä erilaisten osaajien palkkatasoista, kun nimettömien osaajien palkkapyynnöt ovat näkyvillä galleriassa.

Suomessa ei ole tarjolla vastaavaa maksutonta palvelua. Käytännössä Eilakaisla tarjoaa kurkistusikkunan jopa 30 000 hakijan osaamis- ja hakemustietoihin.

Näin Osaajagalleria käytännössä toimii

Työnhakijat pääsevät tarjoamaan osaamistaan Osaajagalleriaan siten, että rekisteröityvät avoimiksi uusille haasteille Kaislanettiin ja aktivoivat Osaajagallerian osaajakorttinsa sieltä.

Osaajagalleriassa vain osaaminen ja osaajan työn vastaanottamiseen liittyvät tiedot näkyvät. Työnantaja voi etsiä sopivia osaajakortteja Eilakaislan kotisivuilta toivomansa osaamisen, ammattinimikkeen ja sijainnin perusteella sekä pyytää sopivien osaajien tarkempaa esittelyä. Haun alkuvaiheet ovat myös työnantajille maksuttomia.

Eilakaislan avoimiin ilmoitustyöpaikkoihin voi hakea edelleen Kaislanetin kautta ja muut henkilöstöpalvelumme ovat edelleen asiakkaiden käytettävissä. Osaajagalleria löytyy osoitteesta eilakaisla.fi/yrityspalvelut/osaajagalleria.

Lisätietoja:

Erika Ehrnrooth | toimitusjohtaja | Eilakaisla Oy |erika.ehrnrooth(at)eilakaisla.fi | +358 30 6090 508
Joonas Kopperi | HR- ja kehityspäällikkö | Eilakaisla Oy | joonas.kopperi(at)eilakaisla.fi | +358 30 6090 501

 

Lisää luettavaa: