Eilakaisla työntekijän ja yrityksen tukena vuokratyössä

Henkilöstövuokrauksessa työntekijäkokemus tehdään yhteistyössä asiakkaidemme kanssa: työsuhde solmitaan työntekijän ja Eilakaislan välille, mutta käytännön työ tehdään yritysasiakkaillamme. Meille on tärkeää, että kokemuksesta saadaan positiivinen kaikille työsuhteen osapuolille ja omalta osaltamme haluamme varmistaa, että työsuhdeasiat sujuvat mutkattomasti. Olemme siksi sekä yritysasiakkaittemme että vuokratyöntekijöidemme tukena heidän arjessaan.

Henkilöstövuokraus on sujuvaan toimeksiantoon panostamista yhdessä

Vaikka yritysasiakkaalla on vuokratyössä työnjohdollinen vastuu, haluamme antaa tukemme asiakkaalle jo heti toimeksiannon alusta lähtien auttamalla tarvittaessa sopivimman työntekijän valinnassa. Ja koska henkilöstövuokrauksessa työsuhde solmitaan työntekijän ja Eilakaislan välille, teemme työsuhteen käynnistyttyä työsopimuksen ja perehdytämme työntekijän työsuhdeasioihin. Myös tämän jälkeen olemme asiakasyrityksen käytettävissä, mikäli vuokratyösuhteeseen liittyviä kysymyksiä herää.

Hyvällä ja avoimella viestinnällä takaamme parhaiten onnistuneen työsuhteen, siksi kehotammekin kaikkia osapuolia olemaan yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Työntekijä on Eilakaislalla hyvissä käsissä

Välitämme työntekijöistämme ja haluamme myös, että se välittyy. Konsultti ohjaa vuokratyöntekijää sairastumisen, tapaturman, työpaikalla sattuvien onnistumisien ja haasteiden sekä mahdollisien työsuhteen muutosten tapahtuessa. Oikeastaan sellaista tilannetta ei vuokratyöntekijällä olekaan, missä hän ei voisi kääntyä konsultin puoleen. Eilakaislalla on myös oma palkkahallinto ja jokaisella vuokratyöntekijällä oma palkanlaskija. Toimiminen lakien, TES:n ja muiden asetusten mukaisesti on taattu. 

Myös työterveyshuolto on Eilakaislan vastuulla. Vuokratyöntekijät voivat suoraan itse hakeutua työterveyslääkärin vastaanotolle ja sitä kautta erikoislääkärien hoitoon. Me tarjoamme työntekijöille kattavan terveydenhoidon tilanteen niin vaatiessa. Käytössämme on myös varhaisen tukemisen malli, VATU, jossa konsulttimme yhdessä työterveyden kanssa huolehtii, että työntekijä saa tarvitsemansa tuen, jos työssä jaksaminen on uhattuna.

Tyytyväisyyden varmistaminen seurannalla  

Haluamme tavata kaikki vuokratyöntekijämme. Työsopimuksen allekirjoitukseen tapaamisemme eivät kuitenkaan jää, nyt olemme esimerkiksi ilahduttaneet työntekijöitämme piipahtamalla heidän työpaikoillaan Eilakaisla-vesipullojen kera. Kuulumisten vaihtaminen myös ”livenä” on tärkeää. 

Eilakaisla-tyontekijan-ja-yrityksen-tukena-vuokratyossa_kuvitus_680x380px

Seuraamme työntekijöittemme tyytyväisyyttä myös keräämällä heiltä aktiivisesti palautetta. Muun muassa näin ihanan palautteen saimme eräältä vuokratyöntekijältämme, jonka työsuhde asiakkaalla on jatkumassa määräaikaisen vuokratyösuhteen päätyttyä.

”On ollut erittäin mukavaa olla Eilakaislan kautta työntekijänä, kaikki on sujunut mutkattomasti ja apua on aina saanut nopeasti, jos sitä on tarvinnut. Vastaanotto oli alusta asti lämmin, ihan haastattelusta lähtien, ja selvästi välitätte todella kaikista työntekijöistänne. Voin suositella Eilakaislaa työnantajana kaikille ja olen varmasti yhteydessä, mikäli työkuviot muuttuvat! :)”

Lyhyeen viestiin mahtuu paljon sisältöä. Eniten ilahduttaa palautteesta välittyvä asioinnin mutkattomuus, helppous ja huolenpito. Jos onnistumme näitä asioita yhteistyöstämme välittämään hakijoillemme, työntekijöillemme ja yritysasiakkaillemme, olemme onnistuneet.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta >

Lataa opas: Henkilöstöä palveluna

Kirjoittaja Riikka Virtanen työskenteli palvelupäällikkönä Eilakaislalla. Hänellä on vuosien kokemus henkilöstöpalvelualalta.

Lisää luettavaa: