Henkilöstövuokraus on tätä päivää ja huomista

Tunnistan huolet siitä, että vuokratyön teettäminen voi herättää kysymyksiä. Huoli pois - työmarkkinat ja hakijakäyttäytyminen ovat vuosien saatossa muokkautuneet ja myös työnhakijat arvostavat heidän yksityiselämänsä mukaan taipuvia ratkaisuja. Henkilöstövuokraus ratkoo joustavasti niin yrityksesi työntekijäpulaa kuin työntekijöiden toiveita oman työnsä osalta. Ammattitaitoa on edelleen saatavilla, aina yhteisten tavoitteiden mukaisesti ja nopeastikin, kun oikeat keinot potentiaalisen osaajajoukon tunnistamiseen ja houkutteluun on olemassa.

Osaajat hakeutuvat meille, koska Eilakaisla tunnetaan

Yrityksemme perustaja Eila Kaisla oli vuonna 1971 ajatuksiltaan moderni tuodessaan henkilövuokrauksella uuden vaihtoehdon perinteisen työsuhdeperusteisen työskentelyn rinnalle. Vuosien saatossa olemme olleet heittämällä yli 150.000 suomalaisen työuran varrella. Se ammattitaito, mitä meille on kertynyt suomalaisesta työelämästä, annamme asiakkaidemme käyttöön huolettomina henkilöratkaisuina sekä myös konsultatiivisella otteella työelämän kysymyksissä sparraten. Vuosi toisensa jälkeen olemme ilahtuneet tutkimustuloksista; Eilakaisla tunnetaan hyvin ja meitä arvostetaan henkilöstöpalvelualan luotetuimpana yrityksenä. Vuokrahenkilöstön ammattitaidon osalta olemme olleet vuosia henkilöstöpalvelualan kärkeä.

Milloin henkilöstövuokraus toimii parhaiten

Vuokratyö taipuu mukavasti päivän keikkoihin ja useimmin henkilöstövuokrausta käytetään sairastumisesta, sijaistuksista ja ruuhkahuipuista johtuvaan työntekijäpulaan. Vähemmän tiedettyä on, että vuokratyötä hyödynnetään myös pidemmissä hankkeissa. Meillä keskimääräiset vuokratyösuhteet ovat 9 kuukauden mittaisia. Usein henkilöstövuokrauksen jälkeen tekijä palkataan yritykseen, jonka sopimuksemme hyvin mahdollistaa.

Entä tiesitkö, että työntekijän lisäksi voit saada myös sijaisen? Aula- ja toimistopalvelumme ratkaisee monet haasteet vastaanotoissa ja toimistoissa, joissa arki ei yksinkertaisesti pelaa, kun rutiineille ei olekaan yhtenä päivänä sitä tuttua tekijää.

New call-to-action

Saat henkilöstövuokrauksen palveluna

Yrityksesi saa osaajat käyttöönsä palveluna. Käytännössä me kannamme työnantajan vastuut ja velvoitteet kustannuksineen. Maksat siis osaajasta vain tehdyn työajan mukaan. Voit aina haastaa meidät, sillä toimintamme on läpinäkyvää. Avaamme palvelumme vaiheet ja laskutuksen perusteet. Saat meistä hyvän kumppanin, sillä kuljemme sananmukaisesti tekijän rinnalla ja yrityksesi arjessa mukana.

Lähesty vuokratyötä uudesta kulmasta

Moninaiset työnteon tavat ovat yleistyneet työyhteisöissä; on konsultteja, freelancereita, toiminimiä ja kevytyrittäjiä. Projektitöiden tekeminen on yhä useimmilla toimialoilla jo arkipäivää. Kun yrityksen arvot ja asenteet henkilöstöä kohtaan ovat yleisesti kunnossa sujahtaa vuokratyöntekijä osaksi työyhteisön arkea siinä missä palkkatyöläinen.

Rohkaisenkin sinua lähestymään henkilöstöasioita tuoreesta näkökulmasta; tarvitaanko yrityksessänne apua kokoaikaisesti tai vakituisesti? Testataanko ensin, kuinka suuri resurssitarve todellisuudessa on? Olisiko ratkaisu pulmaan In house -ratkaisu, keikkatyöntekijä, räätälöity toimistopalvelu vai ihan rekrytointi?

Palvelumme ja hinnoittelumme on joustavaa - sinulla ei tarvitse olla valmista ratkaisua mielessä vaan voit lähestyä meitä haasteesi kanssa. Yhdessä voimme pallotella sopivan ratkaisun, jolla arkeanne lähdetään tukemaan. Tämä ei vielä maksa mitään, sillä me eilakaislalaiset haluamme tehdä vähän enemmän. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten me voimme auttaa teitä tänään?

Kirjoittaja Maija Kauppinen työskenteli palvelujohtajana Eilakaislalla. Maijalla on yli kymmenen vuoden kokemus henkilöstön resursoinnista, rekrytoinnista ja rekrytointityökalujen kehittämisestä.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta >

 

 

Lisää luettavaa: