Maajussista Marketing Traineeksi

Olen opintojeni loppusuoralla oleva tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Viimeisen harjoittelujaksoni lähestyessä löysin Eilakaislan työpaikkailmoituksen Marketing Trainee -tehtävästä, jonka kuvaus kuulosti mielenkiintoiselta. Työ poikkesi juuri sopivasti aiemmista opinnoistani ja koska halusin päästä oppimaan mahdollisimman paljon uutta, päätin hakea tehtävää. Usean haastatteluvaiheen jälkeen minut valittiin ja aivan kuten toivoinkin, olen päässyt laajentamaan osaamistani roimasti.  

Aloitin harjoittelujakson Eilakaislan markkinoinnissa keväällä 2018 vähäisellä kokemuksella markkinoinnin tehtävistä. Sain kattavan perehdytyksen palveluistamme, sekä käyttämistämme järjestelmistä. Toimenkuvaan kuului muun muassa markkinointi- ja myynninedistämismateriaalien suunnittelua ja tuottamista erilaisia mainonta- ja viestintäkanavia varten, verkkosivustojemme päivitystä sekä kehitystä ja työpaikkailmoittelumme jakelua sosiaalisiin medioihin. Työ Eilakaislalla on yllättänyt positiivisesti monipuolisuudellaan. 

Helsingin ydinkeskustasta traktorin hyttiin 

Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja vanhempani ovat maatilayrittäjiä. Viljelysesongin ollessa kiireisintä, olen mahdollisuuksien mukaan aina kotitilalla töissä. Olenkin saanut ensikosketuksen työelämään sikalassa ja viljapellolla, tätä kautta olen oppinut ottamaan paljon vastuuta jo nuorena. Vastuunkannosta on ollut minulle hyötyä myös Eilakaislalla, jossa työnkuvani on nopeasti laajentunut kehittymiseni kautta.  

Työskentely Eilakaislalla on ollut erittäin joustavaa, sillä opintojen ja toisen työpaikan yhdistäminen kuvioon on sujunut ongelmitta. Kevään ja syksyn ajan olen työskennellyt toimistolla osa-aikaisesti ja työvuoroni on saatu sovitettua juuri toiveideni mukaisesti. Esimerkiksi keväällä kävin Mikonkadulla kahtena päivänä viikossa ja perjantaisin kolmen tunnin junamatkan jälkeen olinkin jo täyttämässä kylvökonetta siemenillä. Maisemakonttori traktorin hytistä vaihtui Helsingin ydinkeskustaan taas seuraavalla viikolla.  

Mahdollisuus kehittyä ja kehittää 

Moni uusi järjestelmä oli otettu käyttöön juuri ennen rekrytointiani, joista esimerkkinä HubSpot markkinoinnin automaation työkalut sekä sisällönhallintajärjestelmä. HubSpot ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta työssä on kannustettu uuden oppimiseen ja olenkin suorittanut jo kolme sertifikaattia aiheesta. Olen saanut yhdistettyä opiskelut ja työskentelyn Eilakaislalla paremmin kuin aluksi kuvittelinkaan, sillä harjoitteluni lisäksi aloin syksyllä tehdä verkkosivu-uudistuksia kouluprojektin muodossa. Tästä mielenkiintoisesta projektista on hyötyä niin Eilakaislalle, kuin omalle ammatilliselle kehitykselleni.   

Eilakaislalla työilmapiiri on ollut todella hyvä ja toimistolle on aina mukava tulla. Markkinoinnin tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja tarvittaessa apua on ollut aina saatavilla. Olen viihtynyt Eilakaislalla todella hyvin ja ajatukseni teknillisen koulutuksen sekä markkinoinnin työtehtävien yhdistämisestä työurallani on vain vahvistunut tänä aikana!


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat    Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: