Mutkaton rekrytointiprosessi johti nopeasti uuteen työpaikkaan

Uratarinat | Eilakaisla |

Andreas Lindström työskentelee Cramolla GL Accountantina eli kirjanpitäjänä. Melkein kymmenen vuoden uran taloushallinnon eri tehtävissä tehnyt Lindström aloitti Cramolla vuonna 2021 Eilakaislan rekrytointiprosessin myötä. LinkedInin kautta tullut yhteydenotto johti uuteen työpaikkaan kansainvälisessä huippuyrityksessä.Cramolla on parhaillaan meneillään mittava organisaation muutosprojekti, jonka yhteydessä on tarkoitus rekrytoida yhteensä melkein 30 uutta asiantuntijaa. Lindström on yksi tähän mennessä rekrytoiduista noin 20 työntekijästä. Eilakaisla vastaa rekrytointiprosessin alkuvaiheesta aina ensimmäisiin haastattelukierroksiin asti.

– Eilakaisla oli minuun yhteydessä LinkedInin kautta. He järjestivät hyvin nopeasti videotapaamisen. Prosessi eteni ammattimaisesti. Yhteydenottoja tuli tiiviisti ja viestintä oli todella selkeää. He antoivat selkeät ohjeet siitä, miten prosessi tulee etenemään, Lindström muistelee.

Hakijalle helppo rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessi eteni alkuvaiheessa pelkästään Eilakaislan kanssa. Ajallisesti se ei vienyt kauaa – käytännössä Lindströmillä oli vain muutama haastattelu ennen kuin hän pääsi keskustelemaan suoraan Cramon kanssa. Eilakaisla teki paljon töitä sen eteen, että koko prosessi olisi hakijalle alusta loppuun asti mahdollisimman helppo.

– Kun etenimme pidemmälle, niin olin yhteydessä myös nykyisiin esimiehiini Cramon puolelta. Lopullinen ilmoitus työpaikasta tuli tämänhetkiseltä esimieheltäni, Lindström kertoo.

Mielenkiintoinen työ kansainvälisessä huippuyrityksessä

Lindström kiinnostui GL Accountantin tehtävästä erityisesti Cramon kansainvälisyyden ja tunnettuuden vuoksi.

– Fiilis oli totta kai ihan mahtava, kun sain kuulla tulleeni valituksi tähän tehtävään. Muistan, että olin ulkoilemassa jossakin metsäpolulla, kun vastasin puhelimeen ja sain tiedon työpaikasta. Tulihan siinä heti aivan loistava fiilis, Lindström hymyilee.

Lindström on ollut Cramolla töissä nyt noin puolen vuoden ajan. Hän kokee saaneensa erinomaisen perehdytyksen sekä loistavan vastaanoton.

– Minulla oli mahtava fiilis jo heti silloin elokuussa 2021, kun aloitin tässä tehtävässä. Voin ehdottomasti sanoa, että olen tyytyväinen kaikkeen siihen, miten Eilakaisla oli minuun yhteydessä ja miten työhaastatteluprosessi meni. Kaikki sujui aivan loistavasti ja pääsin tekemään työtä kansainväliseen huippuyritykseen, Lindström iloitsee.

 

Lue kuinka Cramo rekrytoi Eilakaislan avulla lähes 30 uutta asiantuntijaa >


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme! Jos et juuri nyt löydä kiinnostavaa työmahdollisuutta, voit halutessasi liittyä suoraan osaajayhteisöömme. Osaajayhteisön jäsenenä olet jatkuvasti löydettävissä lukuisiin työmahdollisuuksiin.

Katso avoimet työpaikat  Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: