Näin Osaajagalleria helpottaa työnhakuasi

Osaajagalleria on Eilakaislan uusi rekrytointipalvelu, johon työnhakijat voivat luoda omat anonyymit osaajakorttinsa rekrytoivien tahojen löydettäväksi. Luodessasi oman osaajakorttisi, kerrot itsestäsi vain osaamisesi, käytettävyytesi ja paikkakuntasi. Osaajagalleriassa voit olla rekrytoivien tahojen löydettävänä jatkuvasti – anonyymisti!

Miten hyödyt Osaajagalleriasta?

Eilakaislan uusi kaikille avoin ja anonyymi rekrytointipalvelu, Osaajagalleria, on luotu tuomaan työnhakijaa ja rekrytoivaa osapuolta lähemmäs toisiaan. Tarkoituksena on, että työnhausta voidaan tehdä tehokkaampaa ja helpompaa. Nykyään yhä useammat työnantajat pyrkivät etsimään potentiaalisia työnhakijoita jo valmiina olevista osaajakannoista, joten jo siellä olevat profiilit ovat etulyöntiasemassa. Osaajagalleriaan liittyminen onkin kannattavaa, sillä luomalla oman osaajakorttisi, voit olla työnantajien löydettävissä koko ajan helposti ja anonyymisti.

Osaajagalleria toimii rekrytointijärjestelmämme Kaislanetin pohjalta. Rekrytoiva työnantaja ei kuitenkaan näe Osaajagalleriassa esimerkiksi nimeäsi, ikääsi tai sukupuoltasi – kyseessä on anonyymi osaajapankki.

Näin aktivoit Osaajagalleria-profiilisi:

1. Luo tai kirjaudu Kaislanet-profiiliisi.
2. Aktivoi profiili Osaajagalleriaan Kaislanetissä profiilitiedot-sivulla.
3. Täydennä tarvittavat tiedot Osaajagalleria-profiiliisi ja tallenna sivu. Osaajakorttisi on nyt löydettävissä anonyymisti Osaajagalleriasta!

Mistä tiedoista osaajakortit koostuvat?

Osaajakortit on koostettu osaamisen ja kokemuksen pohjalta, nimikkeet pohjautuvat eurooppalaiseen taito-, osaamis-, tutkinto- ja ammattiluokitusjärjestelmä ESCOon. Osaajagalleriassa voit tuoda myös ilmi, miten olet käytettävissä työhön, oli se sitten koko- tai osa-aikaisesti. Jos etsit esimerkiksi osa-aikatyötä opiskelujen tai lomautuksen ohelle, on tämä helppo tuoda esiin ilmoittamalla, että olet käytettävissä vain tiettyinä päivinä. Osaajakorttiin voit sisällyttää myös toivomasi palkkahaitarin. Rekrytoiva osapuoli voikin etsiä itselleen sopivia kandidaatteja näiden tekijöiden, sekä esimerkiksi sijainnin perusteella.

Alla on esitelty kaksi erilaista keksittyä osaajakorttia, joista voit nähdä millaisia tietoja korteista on rekrytoivien tahojen nähtävillä.

Osaajakortti 1Osaajakortti02-3

Kun rekrytoiva työnantaja kiinnostuu osaajakortistasi ja pyytää esittelyä: 

1. Olemme Eilakaislalla yhteydessä kyseiseen työnantajaan ja pyydämme lisätietoja kyseisestä työpaikasta ja -tehtävästä.
2. Otamme sinuun yhteyttä, ja kerromme tarkemmin työmahdollisuudesta.
3. Mikäli kiinnostut ja annat suostumuksesi, jaamme rekrytoivalle taholle laajemman profiilisi.
4. Rekrytointiprosessi jatkuu sinun ja rekrytoivan työnantajan välillä ilman anonymiteettiä.

Päätös rekrytointiprosessin jatkosta on siis aina työnhakijalla, joten rohkaisemme ehdottomasti liittymään Osaajagalleriaan. Päivittämällä profiilisi osaajapankkiimme voit parantaa työllistymismahdollisuuksiasi, kun olet rekrytoivien tahojen löydettävissä jatkuvasti!


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat    Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: