Näin viestit vastuullisuudesta milleniaaleille

Milleniaalit ovat vahvasti työelämässä: he ovat tällä hetkellä suurin työmarkkinoilla oleva ikäjoukko. Millaisia asioita he arvostavat ja odottavat työnantajilta – erityisesti vastuullisuusnäkökulmasta? Kuuntele webinaari!

Mitä milleniaalit odottavat työnantajilta?

Milleniaalit eli y-sukupolvi ovat vuosien 1980-2000 välillä syntynyt joukko. Kuten mainittu, he kattavat tällä hetkellä isoimman osan työmarkkinoilla olevasta porukasta. 

Milleniaaleille on tyypillisesti tärkeää, että heidän arvonsa sopivat työnantajan arvoihin. Lisäksi heillä on aiempia sukupolvia kriittisemmät odotukset yritysten vastuullisuutta kohtaan. Näihin odotuksiin ovat useat työnantajat pyrkineet vastaamaan – myös me Eilakaislalla. Erityisesti näin osaajapulan aikana aihe on entistä ajankohtaisempi. 

Miten vastuullisuudesta tulisi siis viestiä milleniaaleille?

Uudessa webinaarissamme aiheesta ovat keskustelemassa Eilakaislan myynti- ja markkinointijohtaja Johanna Molin sekä palvelupäällikkö Anu Grekula. Webinaarissa on hyödynnetty Eilakaislalle tehtyä opinnäytetyötä, jossa tutkittiin työnantajan vastuullisuuden yhteyttä houkuttelevuuteen milleniaalien silmissä.

Lataa alta webinaari, jossa aiheesta keskustellaan muun muassa seuraavien teemojen ympärillä:

  • Millaisia asioita milleniaalit tyypillisesti pitävät tärkeinä työelämässä ja työnantajassaan?
  • Mitä ovat vastuullisuuden osa-alueet, ja minkä näistä osa-alueista milleniaalit kokevat tärkeimmäksi?
  • Miten yritysten kannattaa tuoda vastuullisuutta esiin?

Lataa webinaaritallenne

Psst! Kannattaa lukea myös sivuiltamme löytyvä opinnäytetyön kirjoittajan blogi "Yrityksen vastuullisuus on yhteydessä houkuttelevuuteen työnantajana!

Lisää luettavaa: