Osaajagalleria uudistaa rekrytointipalveluiden ostoprosessia

Rekrytointi | Eilakaisla |

Julkaisimme Eilakaislalla vastikään uuden rekrytointipalvelun Osaajagallerian, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme nopeamman tavan etsiä ja rekrytoida sopivia työnhakijoita. Osaajagalleriassa voit suoraan kotisivuiltamme löytyvästä avoimesta osaajapankista kartoittaa sopivia ammattilaisia osaamisen ja työkokemuksen pohjalta. Galleria toimii anonyymisti, joten se tarjoaa myös erinomaisen työkalun anonyymiin rekrytointiprosessiin aina kandidaatin tapaamiseen asti. Uudenlainen rekrytointipalvelu tehostaa, terävöittää ja päivittää henkilöstöpalveluiden ostoprosessiasi!

Tehokkaampia ostoprosesseja

Kuulostaako seuraavanlainen tilanne tutulta? Organisaatiossasi herää yllättäen tarve rekrytoinnille, ja kyseiseen työtehtävään olisi hyvä löytää mahdollisimman nopeasti sopiva työntekijä. Vaikka tilanne on kiireellinen, joudut lähtemään liikkeelle alusta alkaen määrittämällä omat tarpeesi ja tämän jälkeen kartoittamalla potentiaalisia rekrytointikumppaneita. Vasta sopivan yhteistyökumppanin löytymisen sekä erilaisten neuvotteluiden ja sopimusten teon jälkeen alkaa itse rekrytointiprosessi. Aikaa on tähän mennessä voinut mennä jo useita päiviä, ellei viikkojakin.

Mitä jos ostoprosessi ei olisikaan näin pitkä, vaan se voisi ratketa heti tarpeiden määrittelyn jälkeen? Eilakaislan uuden rekrytointityökalun Osaajagallerian avulla pääset heti selaamaan potentiaalisia kandidaatteja avoimesta hakijakannastamme. Sopivan ehdokkaan löytyessä pääset suoraan hyppäämään haastatteluvaiheeseen, ja rekrytointi voi olla maalissa hyvinkin nopeasti.

Edellä kuvattu prosessi on hyvin itseohjautuva tapa käyttää työkalua. Osaajagalleria voi kuitenkin tukea ja nopeuttaa myös perinteistä myyjän tai konsultin kanssa käytyä palaveria, jolloin voimme tarvekartoituksen myötä yhdessä kanssasi selata tarvetta vastaavia hakijoita ja parhaassa tapauksessa löytää yhdeltä istumalta sopivan työntekijän. Osaajagallerian kautta monipuoliset henkilöstöpalvelumme rekrytoinneista henkilöstövuokraukseen ovat joustavasti saatavilla.

Osaajapankki säästää resurssejasi

Uusien rekrytointikumppaneiden etsintä ja vertailu voi olla työlästä. Osaajagallerian avulla saat suoraan näkymän vaihtoehtoihin ilmaiseksi ja ilman mitään ylimääräisiä työvaiheita. Parhaimmillaan löydät uuden luotettavan kumppanin ja toimivan rekrytointitavan. Tällöin myös virherekrytointien määrä todennäköisesti pienenee, minkä myötä voit säästää rahaa.

Osaajagallerian avulla tehostat omaa prosessiasi monin tavoin. Säästät aikaa ja vaivaa kun voit pikakelata ostoprosessin läpi, ja voit heti tarpeen heräämisen ja määrittelyn jälkeen tutustua Osaajagalleriasta löytyviin työnhakijavaihtoehtoihin. Osaajagalleriasta potentiaalisia työntekijöitä voi etsiä milloin vain muutamalla hakusanalla ja esimerkiksi sijainnin perusteella. Kannattaa kurkata vaihtoehtoja myös osa-aikaisissa tai määräaikaisissa henkilöstötarpeissa, sillä Osaajagalleriassa näet myös hakijoiden käytettävyyden viikonpäivän tarkkuudella.

Näin prosessin pituus lyhenee, rekrytointeihin käytetty aika pienenee ja henkilöstöpalveluiden käyttämisen kynnys oman työn tukena madaltuu. Valitset myös itse parhaat hakijat eteenpäin rekrytointiprosessissa, joten kokonaisuus pysyy hyvin kontrollissasi. Olemme tukenasi heti alusta alkaen, ja useat vaiheet tyypillisestä hankintaprosessista voivat jäädä pois.

Osaajagallerialla ostaminen on helppoa ja vaivatonta: 

🤔 Pohdi, millaiset ovat henkilöstöresurssien tarpeesi, ja selaa joko itse sopivia työnhakijoita tai kerro toiveesi meille esimerkiksi yhteisessä tapaamisessa. Kun tiedämme tarpeesi ja minkälaista profiilia olet etsimässä, voimme tarkistaa yhdessä sopivien osaajien tilanteen Osaajagalleriasta.

👥 Voit pyytää joko itse työkalun kautta tai palaverissa meidän kauttamme esittelypyynnöt valituista työnhakijoista.

💬 Rekrytointiprosessi jatkuu toiveesi mukaan esimerkiksi haastatteluiden muodossa.

🥇 Valitset potentiaalisten osaajien joukosta sopivimman joko rekrytoiden tai henkilöstövuokrauksen kautta töihin.

🤝 Sinulla on myös jatkossa tiedossa luotettava kumppani rekrytointitarpeisiisi.


 

Kokeile Osaajagalleriaa

Voit käydä selaamassa Osaajagalleriasta löytyviä ammattilaisia ja saada hyvän käsityksen tietyn asiantuntemuksen tarjoomasta myös ilman akuuttia tarvetta. Käy rohkeasti tutustumassa palveluun ja mikäli uudet työmahdollisuudet kiinnostavat, luo ihmeessä myös oma anonyymi profiili galleriaan!

Etsi osaajia  Aktivoi osaajagalleriaprofiili

 
Kirjoitta Antti Jussila työskenteli Eilakaisla-konsernin myyntijohtajana. Tätä ennen hän on toiminut myyntijohtajana henkilöstöpalvelualalla sekä liikkeenjohdon konsultti- ja valmennustaloissa seniorikonsulttina ja asiakkuusjohtajana.

Lisää luettavaa: