Passiivisten työnhakijoiden tavoittaminen on nyt entistä helpompaa

Uutiset | Eilakaisla |

Koska tämän päivän haastavat haut eivät rajoitu vain korkeimman johdon hakuihin vaan liittyvät toimialakohtaiseen hakijapulaan, tuo Eilakaisla perinteisen rekrytoinnin ilmoitushaun rinnalle uudet palvelumuodot, suorahaun (Headhunting) ja hiljaisen haun (Sourcing). Uusilla palveluilla tavoitetaan työnhakijoista ne, jotka eivät ole työnhakijamarkkinoilla, mutta joilta löytyy tarvittava kokemus ja osaaminen. 

"Olemme vastanneet kysyntään ja kehittäneet lisäpalveluita haasteellisten hakujen ratkaisemiseksi. Uusilla palveluillamme haluamme vastata kasvaneeseen tarpeeseen tavoittaa passiiviset työnhakijat entistä paremmin sekä helpottaa asiakkaittemme valintaa sopivimmasta haku- ja valintaprosessista", kertoo Eilakaislan palvelujohtaja Maija Kauppinen.

"Ajoitus uusille tuotteille oli nyt otollinen paitsi kysynnän vuoksi myös uusien omien rekrytointien kautta syvennetyn sourcing ja suorahakuosaamisen myötä. Olemme viimeiset kuukaudet monistaneet näitä osaamisia läpi organisaation ja kehittäneet palvelumallin, jolla vastaamme asiakkaiden tarpeisiin näillä osa-alueilla systemaattisesti ja valtakunnallisesti" Maija Kauppinen päättää. Lue lisää Eilakaislan monipuolisista rekrytointipalveluista alta.

Hiljainen haku (kantahaku ja haku julkisista digitaalisista hakijakannoista)

Hiljainen haku on lisäpalvelumme, joka on vaihtoehto perinteiselle ilmoitushaulle. Hiljaisessa haussa etsimme osaajat digitaalista prospektointia (Sourcing) ja erilaisia tietokantoja hyödyntäen: käytössämme ovat muun muassa oma, yli 25 000 työnhakijasta koostuva Kaislanet-tietokantamme, jonka lisäksi Monster- ja Oikotie CV-pankit sekä erilaiset ammatilliset sosiaaliset mediat, joista taidokkaasti pystymme löytämään nk. passiivisia työnhakijoita. 

Hiljainen haku on hyvä vaihtoehto tilanteisiin, joissa perinteinen ilmoitushaku ei ole tuonut tulosta tai haku uusitaan toistuvasti. Digitaalisen prospektoinnin (Sourcing) lisäksi hiljaisen haun puitteessa on myös mahdollista julkaista anonyymi työpaikkailmoitus. Suosittelemme sitä käytettäväksi silloin, kun tietystä syystä rekrytointia ei haluta tehdä julkisesti. Lue lisää

Suorahaku (Headhunting)

Suorahakua, joka myös tunnetaan termillä Headhunting, suosittelemme silloin, kun kyseessä on luottamuksellinen tai haasteellinen johdon tai asiantuntija- tai keskijohdon tehtävä.

Suorahaussa kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa määriteltyjen kriteerien mukaisesti potentiaalisimmat kandidaatit keräämämme tiedon sekä hyödyntämiemme verkostojen avulla. Halutessasi koko prosessi toteutetaan hienovaraisesti, ilman julkisuutta, tai sitä voidaan tukea myös ilmoitushaulla. Lue lisää

Ilmoitushaku (perinteinen haku)

Ilmoitushakua suosittelemme käytettäväksi, kun haettava toimenkuva on selkeä ja potentiaalisia kandidaatteja tehtävään on runsaasti. Ilmoitushaussa hyödynnämme sähköisiä rekrytointiportaaleja, CV-tietokantaamme, sosiaalisen median palveluja ja konsulttiemme laajoja verkostoja.

Toimeksiannosta riippuen, teemme esikarsintaa mm. soveltuvuusarvioinnin ja videohaastattelun avulla. Haastattelemme hakijoista kasvotusten potentiaalisimmat, joista esittelemme asiakkaalle finalistit. Ennen lopullista valintaa suosittelemme finalistien testausta, kauttamme onnistuvat SHL:n ja Aon Assessment:n arvioinnit ja kykytestit. Kaiken tämän voimme hoitaa tarvittaessa myös yrityksenne omista tiloista käsin. Lue lisää

Lisätietoja:

Maija Kauppinen |palvelujohtaja | Eilakaisla Oy |maija.kauppinen(at)eilakaisla.fi | +358 30 6090 527 
Erika Ehrnrooth | myynti- ja markkinointijohtaja | Eilakaisla Oy |erika.ehrnrooth(at)eilakaisla.fi | +358 30 6090 508

Lisää luettavaa: