Team leader Mikko Heikkilä: ”Eilakaisla on hoitanut kaiken ystävällisesti ja ammattitaitoisesti”

Uratarinat | Eilakaisla |

Mikko Heikkilä aloitti huhtikuussa 2018 Vattenfallilla myyntitiimin team leaderina. Vaikka hän tuli taloon Eilakaislan rekrytoimana, eivät Eilakaislan työntekijät erotu Heikkilän mukaan millään muotoa Vattenfallin omista työntekijöistä.

Kun liiketaloutta opiskeleva Mikko Heikkilä alkoi etsiä kesätöitä vuoden 2018 huhtikuussa, vastaan tuli Eilakaislan ilmoitus avoimesta paikasta Vattenfallilla. 

– Uskoin mahdollisuuksiini ja soitin suoraan paikan yhteyshenkilölle. Kerroin taustastani ja kävimme läpi paikan tärkeimmät kriteerit. Täytin hakemuksen ja sen jälkeen esimies Vattenfallilta otti minuun yhteyttä. Kävin täällä haastattelussa ja viikon päästä kävinkin allekirjoittamassa työsopimuksen Eilakaislassa, Heikkilä muistelee yhdeksän kuukauden takaisia tapahtumia.

Rekrytointiprosessi kävi Heikkilän mielestä sujuvasti.

– Sain Eilakaislalta kaikki tarvittavat infot. Hakuprosessin aikana ja sen jälkeen he ovat olleet iloisia, ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Yhteydenpito on ollut hyvää ja kaikki on hoidettu täsmällisesti, Heikkilä listaa.

”En tunne oloani ulkopuoliseksi”

Heikkilä oli innoissaan aloittaessaan uudessa pestissään.

– Minulla oli huippufiilikset, kun pääsin tänne töihin. Tämä on ollut ensimmäinen esimiestason tehtäväni ja haastaviakin tilanteita on tullut vastaan. Työ on kasvattanut ja kehittänyt minua. Edelleen opin päivittäin jotain uutta ja näen yrityksen toiminnan eri näkökulmasta, Heikkilä toteaa.

Heikkilän mukaan ainoa asia, mistä Eilakaislan työntekijät erottaa talon omista, on palkkakuitissa näkyvä eri palkanmaksaja.

– Minut otettiin todella hyvin vastaan. Minulle ei ole missään vaiheessa tullut sellainen olo, että olisimme jotenkin ulkopuolisia. Olemme tasavertaisia keskenämme ja työskentelemme samoissa tiloissa. Tulemme toimeen ja autamme toisiamme, Heikkilä kuvailee fiiliksiään.

”Kaikki lähtee siitä, että ihmisillä on hyvä olla”

Parasta Heikkilän mielestä hänen työssään myyntitiimin team leaderina onkin nimenomaan työkaverit ja oma tiimi.

– Meillä on hyvä henki. Meillä kaikki lähtee siitä, että ihmisillä on hyvä olla. Kun on aina kiva tulla töihin, hommatkin hoituvat yleensä paremmin, Heikkilä uskoo.

Heikkilä suosittelee Eilakaislaa lämpimästi muillekin.

– Kaikki on toiminut hirveän helposti ja ammattimaisesti. Minusta ei ole missään vaiheessa tuntunut siltä, että jokin olisi vaikeaa, Heikkilä summaa.

 

Lue kuinka Vattenfall sai määrätietoisen ja kovatasoisen myyntitiimin Eilakaislan avulla > 


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat   Liity osaajayhteisöömme

 

Lisää luettavaa: