Työnkuvat muutoksessa – kuinka johtaa osaamisen kehittämistä?

Työelämä ja tätä myötä työnkuvat ovat myllerryksessä. Monet tekijät, kuten digitalisaatio ja ekokriisi, vaikuttavat työtehtäviin ja työnkuviin. Millaista osaamista muutosten myötä tulevaisuudessa tarvitaan? Entä kuinka tiimiä johdetaan kohti tulevaisuuden voittavaa osaamista? Webinaarissamme aiheesta ovat keskustelemassa Workday Designers Oy:n Aku Varamäki sekä Eilakaislan Antti Soro ja Johanna Molin – kuuntele webinaari!

Työelämä ja työnkuvat muuttuvat – samoin kaivattava osaaminen

Ekokriisi ja digitaalisuus ovat suuria tekijöitä, jotka vaikuttavat jo nyt sekä tulevaisuudessa työelämään, työpaikkoihin ja uriin. Osa työtehtävistä voi esimerkiksi muuttua tuottamattomaksi, samalla kun uusia tuottavampia työtehtäviä tunnistetaan. 

Työelämän muutokset vaikuttavat myös tulevaisuudessa kaivattavaan osaamiseen. Millaista osaamista tulevaisuudessa siis oikeasti tarvitaan? Entä kuinka osaamisen kehittämiseen voidaan työpaikoilla panostaa? Millainen on johtajan rooli osaamisen kehittämisessä?

Muun muassa näihin asioihin paneudutaan tuoreessa webinaarissamme, jossa vieraina ovat Workday Designers Oy:n työpäivämuotoilija Aku Varamäki sekä Eilakaislan toimitusjohtaja Antti Soro. Webinaaria hostaa aluepäällikkömme Johanna Molin.

Webinaarissa pohditaan myös seuraavia kysymyksiä:

  • Miten tuottamattomista työtehtävistä siirrytään tuottaviin tehtäviin?
  • Millainen rooli muotoilulla on muutoksessa?
  • Mitkä ovat tärkeimmät asiat, jotka johtajan tulee huomioida tukiessaan tiimiään kohti voittavaa osaamista?

Työnkuvat muutoksessa – kuinka johtaa osaamisen kehittämistä? -webinaari

Lisää luettavaa: