Vuokratyö sopi erinomaisesti taloushallinnon ammattilaiselle

Uratarinat | Eilakaisla |

Yli 20 vuotta taloushallinnon erilaisissa tehtävissä työskennellyt Sirpa Päivärinta sai haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä määräaikaisessa työsuhteessa Martelassa. Eilakaislan rekrytointiprosessi tuotti tuloksia ja hyvän työpaikan todella nopeasti.

Määräaikainen työsuhde on erinomainen vaihtoehto

Kun työnhaku on päällä eikä vakituista työpaikkaa heti tahdo löytyä, on määräaikainen työsuhde hyvä vaihtoehto. Vaikka määräaikaisuus olisi lyhyempikin, on hyvä pysyä mukana sekä työelämän kehityksessä että oman itsensä kehittämisessä. Tämän tiedosti Sirpakin ja tarttui mahdollisuuteen, joka Eilakaislan kautta hänelle aukeni.

”Toki tavoitteena oli saada vakituinen työpaikka, mutta tämä 9 kuukauden määräaikainen pesti Martelassa oli huippujuttu”, sanoo Sirpa Päivärinta.

Eilakaislan prosessi oli nopea ja tuotti tuloksia

Työnhaku Eilakaislan kautta sujui suoraviivaisesti. Sirpa täytti avoimen työhakemuksen Eilakaislan Kaislanet-palvelussa ja pian hänet kutsuttiin Eilakaislan haastatteluun. Kun ilmoitus Martelan vapaana olevasta paikasta tuli ja haastattelu siellä tehty, kului vain pari päivää, niin työsopimus oli allekirjoitettu.

”Minulla on kokemusta toisestakin henkilöstövuokrausyrityksestä ja täytyy sanoa, että Eilakaislan kanssa kaikki asiat ovat sujuneet paljon paremmin”, jatkaa Sirpa.

Työyhteisö otti hyvin vastaan

Martelassa Sirpan tehtäviin ovat kuuluneet myyntireskontraan, laskutukseen ja muuhun taloushallintoon liittyvät työt. Työt ovat olleet monipuolisia ja sopivan haastavia.

”Minut otettiin vastaan martelalaisena eikä henkilöstövuokrausyrityksen työntekijänä. Yhteydenpito Eilakaislan kanssa on ollut tiivistä ja avointa. Olen todella tyytyväinen heihin kumpaankin”, sanoo Sirpa.

Muuttuva työ vaatii jatkuvaa kehittämistä

Sirpalle kouluttautuminen ja uuden oppiminen ovat aina olleet tärkeitä oman osaamisen kehittämisessä. Toisaalta uudet työtehtävät ovat vaatineet uusia taitoja. Sirpa onkin panostanut opiskeluun ja suorittanut työn ohella kauppateknikon ja merkonomin tutkintojensa lisäksi sihteerin ammattitutkinnon sekä kirjanpidon ja taloushallinnon kursseja. Martelassakin hän on oppinut paljon uutta. Osaamisen monipuolisuus on jatkossakin Sirpan valttikortti.

Määräaikainen työsuhde on ponnahduslauta uuteen

Määräaikaisessa työsuhteessa oleva työntekijä saa mahdollisuuden ei pelkästään suorittaa annettuja työtehtäviä vaan myös tilaisuuden näyttää muutakin osaamistaan. Lyhyenkin määräaikaisuuden aikana voi syntyä täysin uusia mahdollisuuksia, joista hyötyvät niin työnantaja- kuin työntekijäosapuolikin.

”Olen viihtynyt todella hyvin ja ykköstoiveena on jatkopesti täällä Martelassa. Vaihtoehtoisesti toivon jatkoa Eilakaislan kautta jossain muualla. Työsuhteen määräaikaisuus tai määräajan pituus ei ole minulle mikään mörkö”, summaa Sirpa.


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat    Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: