Vuokratyöntekijästä vakituiseksi Eilakaislan kautta

Uratarinat | Eilakaisla |

Pauliina Lehtomäki työskentelee tilitoimisto TietoAkselilla talouspalveluiden asiantuntijan tehtävissä. Hän tuli TietoAkselille Eilakaislan kautta ja siirtyi määräaikaisen työsuhteen jälkeen suoraan vakituiseksi työntekijäksi. Prosessi sujui hyvin alusta loppuun saakka.

 


Pauliina aloitti TietoAkselilla vuoden 2017 syksyllä. Ennen sitä hän oli ollut työttömänä ja etsinyt uutta työpaikkaa taloushallinnon tehtävien parista. Töitä hakiessaan hän päätti laittaa hakemuksen Eilakaislalle.

– Minut kutsuttiin aika pian haastatteluun Eilakaislalle. Sen jälkeen kävin haastattelussa vielä TietoAkselilla. Sillä tavoin se prosessi silloin alussa meni eteenpäin, Pauliina muistelee.

Määräaikaisesta työsuhteesta vakituiseen

Aluksi Pauliinalla oli hieman epävarma olo siitä, voisiko henkilöstövuokrausyrityksen kautta työskentely johtaa vakituiseen työsuhteeseen. Pian huoli kuitenkin hälveni, kun Eilakaislalta kerrottiin, että työstä voisi mahdollisesti tulla vakituinen.

– He kertoivat, ettei henkilöstövuokrausyrityksen kautta jatkuvaa työsuhdetta ollut tarkoitus mitenkään pitkittää. Työnantajan tarve oli todellinen. Tästä oli hyötyä siis meille kaikille: Eilakaislalle, TietoAkselille ja minulle, Pauliina summaa.

– Eilakaisla hoiti tämän prosessin hyvin ja oli työnantajana hyvin avoin ja reilu. Minulla on pelkästään hyvää sanottavaa Eilakaislasta, Pauliina kertoo.

”Eilakaisla hoiti tämän prosessin hyvin”

TietoAkseli on kasvava yritys. Tämä tarkoittaa myös sitä, että uusia työntekijöitä tulee taloon paljon. Työyhteisöään Pauliina kuvailee hyväksi ja ilmapiiriltään positiiviseksi. Uutena työntekijänä oli helppo aloittaa.

– Ainahan se uuteen työpaikkaan tuleminen jännittää. Alussa kun ovat kaikki ne uudet tehtävät, uusi työporukka ja muuta. Ihan hyvin se kuitenkin meni ja lähti siitä sitten käyntiin, hän kiteyttää.


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat    Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: