Osaajayhteisöömme liittyminen on hyödyllistä monestakin syystä, tässä niistä muutama avattuna:

Helppoutta työnhakuun

Kun kuulut osaajayhteisöömme, olet rekrytoijiemme löydettävissä sopiviin työpaikkoihin vaivattomasti. Ei ole väliä, oletko aktiivinen työnhakija vai vasta harkitsemassa uusia askelia urallasi: kun olet löydettävissä osaajayhteisöstämme, henkilöstökonsulttimme voivat ehdottaa sinulle sopivia työpaikkoja ja voit jokaisen ehdotuksen kohdalla punnita kiinnostuksesi.

Aktiivisena työnhakijana sinulta säästyy aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse seurata jatkuvasti työpaikkalistauksia.

Lisäksi myös yhteisöön liittyminen on helppoa! 

Liity osaajayhteisöömme

Oletko jo jäsen? - päivitä tietojasi täältä

Asiantuntijoidemme tarjoama apu

Ammattitaitoiset rekrytoijamme etsivät osaajayhteisöstämme potentiaalisia osaajia paitsi auki oleviin työpaikkoihin myös piilotyöpaikoihin, eli työmahdollisuuksiin, jotka eivät päädy julkaistuiksi.

Pyrimme tarjoamaan osaajayhteisömme jäsenille uusiakin näkökulmia oman uran suunnitteluun ja seuraaviin askeliin, jolloin työnhaku on parhaimmillaan antoisaa ja jättää käteen tuoreita ideoita ja mahdollisuuksia.

Olet löydettävissä monipuolisiin työmahdollisuuksiin

Meillä on auki sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita, ja voit löytää kauttamme myös kokoaikaista ja osa-aikaista työtä. Kauttamme voi siis löytyä sopiva työ opiskelujen ohelle, kesän ajaksi tai pitkäaikaista työtä etsivälle!

Eniten etsimme työntekijöitä asiantuntija-, toimisto-, asiakaspalvelu- ja johto- tai päällikkörooleihin sekä tuotannon, teollisuuden ja tapahtuma-alan töihin. Asiakkaillamme on kuitenkin hyvin erilaisia tarpeita, joten työnhaku kauttamme kannattaa alasta riippumatta.

Toimimme koko Suomen laajuisesti, joten työpaikkoja on auki etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Avoimet työpaikat -sivultamme näet kaikki työpaikkailmoituksemme.

 

Liity osaajayhteisöömme  Katso avoimet työpaikat