Työpaikkoja urasi jokaiseen vaiheeseen!

Työpaikkoja haetaan työpaikkailmoitusten yhteydessä olevilta lomakkeilta. Jos et juuri nyt löydä kiinnostavaa työmahdollisuutta, voit halutessasi liittyä suoraan osaajayhteisöömme. 

Liity osaajayhteisöömme

Katso avoimet työpaikat

Työnhakuprosessin eteneminen

1. Työpaikan haku lomakkeen kautta

Hae kiinnostavaa työpaikkaa ilmoituksen yhteydessä olevan lomakkeen kautta tai liity osaajayhteisöömme. Osaajayhteisön jäsenenä profiilisi toimii avoimena työhakemuksena, ja voimme tarjota sinulle sopivia työmahdollisuuksia.

2. Työhaastattelut

Haettuasi työpaikkaa kauttamme ja vastaanotettuamme työhakemuksesi, kutsumme ensimmäisessä vaiheessa sopivimmat kandidaatit haastatteluun joko puhelimitse tai sähköpostitse. Avoimesta työpaikasta riippuen voit saada myös kutsun videohaastatteluun.

Lue vinkkimme videohaastatteluun >

Mikäli saat haastattelukutsun toimistollemme, olethan ajoissa paikalla. Ota mukaasi koulu- ja työtodistuksesi. Haastattelussa kartoitamme mm. työkokemustasi, osaamistasi ja soveltuvuuttasi avoimeen tehtävään.

Lue erilaisista työhaastatteluista > sekä vinkkimme onnistuneeseen työhaastatteluun >

3. Henkilöarvioinnit

Henkilöarvioinnit ovat tänä päivänä luonnollinen osa rekrytointiprosessia. Mikäli pääset haastattelussa jatkoon, saatamme pyytää sinua vastaamaan esimerkiksi työpersoonallisuus- tai työmotivaatiokyselyyn. Arvioinneista saadaan tukea avoimeen työpaikkaan sopivimman kandidaatin valintaan. Kaikissa rekrytoinneissa soveltuvuustestejä ei välttämättä käytetä.

Lue lisää henkilöarvioinneista > sekä kirjoituksemme henkilöarviointien tulosten hyödyntämisestä työnhakijana >

4. Työsopimus

Mikäli tulet valituksi avoimeen tehtävään, sinusta tulee uusi työntekijä asiakkaallemme tai Eilakaislalle. Työsopimus tehdään toimeksiannosta riippuen Eilakaislan tai asiakasyrityksen kanssa.

Lue lisää, miten valmistaudut työsopimuksen tekoon > sekä vinkit mitä kannattaa huomioida työsopimusta tehdessäsi >

 

Lue lisää työnhaku-vinkkejämme >