Case: Berry Global – kumppanuuden kautta kohti hyviä rekrytointeja

Referenssit | Eilakaisla |

Berry Global on alansa johtava innovatiivisten muovipakkausratkaisujen valmistaja, jolla on globaalisti yli 250 toimipistettä. Kun Berry Globalin Turun toimintojen vetäjä Joonas Korhonen päätti uudistaa heidän henkilöstöhallinnon strategiaansa, hän tiesi, että oikean kumppanin valinta olisi ratkaisevaa. Eilakaisla nousi esiin vahvana vaihtoehtona: Korhosen mukaan Eilakaislan tarjoama palvelu ja hinnoittelu vastasivat Berry Globalin tarpeita ja arvoja, mikä teki yhteistyöstä luontevaa. ”Eilakaisla tuntui kumppanina meidän tekemiseen ja maailmaan sopivalta”, Korhonen toteaa. 

Henkilöstö on Berry Globalille todella tärkeä voimavara ja siihen halutaan panostaa. Työhön opitaan pitkälti käytännön kautta, joten oikeiden ja yrityksessä viihtyvien henkilöiden löytäminen on kriittistä.

Aktiivinen ja avoin yhteydenpito sujuvan yhteistyön keskiössä

Eilakaislan tiimi on hoitanut useita rekrytointeja Berry Globalille ja yhteistyön sujuvuus on ollut ilmeistä alusta alkaen. Yhteydenpito on ollut aktiivista läpi prosessien ja Berry Globalilla on koettu, että heidät on pidetty erinomaisesti ajan tasalla ja järjestetty säännöllisiä palavereita. Avoimuus ja kommunikaatio ovat tehneet rekrytointiprosesseista helppoja ja tehokkaita. 

Talenttien houkuttelu ja Eilakaislan maineen voima onnistumisen tukena

Eilakaislan maine, työpaikkailmoitukset sekä tapa markkinoida paikkoja ovat houkutelleet hyvin päteviä hakijoita. Tämä on osoitus Eilakaislan kyvystä tavoittaa ja houkutella oikeanlaisia talentteja asiakkailleen.

Hyvän hakijakokemuksen huomioiminen on yksi yhteisistä arvoista. Eilakaisla on osoittanut sitoutumista positiiviseen hakijakokemukseen ja varmistanut, että jokainen hakija on saanut vastauksen. ”Rekrytointien fokuksessa on tietysti koko ajan sopivan henkilön valinta, mutta tärkeää on myös se mitä taustalla tapahtuu, kuten aktiivinen yhteydenpito kaikkiin ehdokkaisiin. Yhteistyö on tästäkin näkökulmasta sujunut todella hienosti”, kuvailee Korhonen.

Erityisesti ennakkoon kuvatut videohaastattelut ovat olleet Korhoselle uusi ja mielenkiintoinen tapa tutustua hakijoihin ennen varsinaisia haastatteluja.

Hedelmällinen yhteistyö tuo molemmille menestystä

Korhonen suosittelee Eilakaislaa lämpimästi muille yrityksille, jotka etsivät kumppania rekrytointiin – erityisesti asiantuntijoiden osalta. ”Jos joku tuttava pohtisi, mistä lähteä liikkeelle rekrytoinnin kanssa, suosittelisin kyllä ensimmäisenä ottamaan yhteyttä Eilakaislaan”, hän summaa.

Berry Globalin ja Eilakaislan yhteistyö on perustunut molemminpuoliseen sitoutumiseen, avoimeen kommunikaatioon ja yhteiseen tavoitteeseen. Kyseessä on esimerkki siitä, miten oikea kumppanuus voi tuoda arvoa ja menestystä molemmille osapuolille.

Lisää luettavaa: