Case: Pulmek Oy – sinnikkyyden voima haastavan osaajamarkkinan rekrytoinnissa

Referenssit | Eilakaisla |

Pulmek Oy on pitkän linjan asiantuntija, joka on omistautunut innovatiivisten robottiautomaatioratkaisujen kehittämiseen ja valmistukseen. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella Pulmek on luonut asiakkailleen aikaa ja rahaa säästäviä ratkaisuja, jotka vastaavat monenlaisiin tuotannon haasteisiin.

Paikallista asiantuntemusta ja perheyrityksen lämpöä

Pulmekin valitessa yhteistyökumppania rekrytointiprosessiin oli tärkeää löytää kumppani, joka ymmärtää paikallisen työmarkkinan ja jolla on henkilökohtainen ote. Eilakaisla, sopivan kokoinen perheyritys, osoittautui juuri oikeaksi valinnaksi.

"Johanna Eilakaislan tiimistä oli jo ennestään tuttu, mikä lisäsi luottamusta yhteistyöhön”, kertoo Pulmekin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Sanni Pennanen.

Kärsivällistä, sinnikästä ja sujuvaa yhteistyötä

Eilakaislan kanssa työskentely oli pitkä mutta palkitseva prosessi. Sopivien mekaniikkasuunnittelijoiden löytäminen on yleisesti haastavaa, mutta Eilakaisla osoitti poikkeuksellista kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä. ”Heidän tiiminsä teki työtä huolellisesti ja oli sitoutunut menemään maaliin asti, mikä oli meille supertärkeää”, Pennanen kuvaa.

Erityisesti Eilakaislan konsultin kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita ja panostaa yhteistyöhön erottui edukseen. ”Saara kiersi useampaan otteeseen hakijoiden kanssa tuotantotiloissamme, mikä osoitti Eilakaislan halua tarjota henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua”, Pennanen kertoo tyytyväisenä.

Onnistunut rekrytointi kriittisessä tarpeessa

Pulmek on pieni työyhteisö, jossa on tärkeää löytää kulttuuriin sopivia kekseliäitä ja innovatiivisia työntekijöitä, jotka motivoituvat mahdollisuudesta kehittää ratkaisuja ja vaikuttaa lopputulokseen. Vastapainona yritys on joustava työnantaja ja tarjoaa kiinnostavia kehityspolkuja. Valittu mekaniikkasuunnittelija onkin sulautunut erinomaisesti Pulmekin työyhteisöön.

”Voin ehdottomasti suositella Eilakaislaa muille yrityksille, erityisesti kriittisissä rekrytointitilanteissa, joissa halutaan panostaa hyvään prosessiin eikä työntekijöitä ole välttämättä heti tarjottimella. Heidän kykynsä tehdä rekrytointiprosessi huolellisesti ja kärsivällisesti on huippuluokkaa!” summaa Pennanen yhteistyön onnistumisia.

Lisää luettavaa: