Case: Taloushallintoliitto – ketterä kumppanuus rekrytoinnin rintamalla

Referenssit | Eilakaisla |

Taloushallintoliitto on pieni, mutta vaikutusvaltainen toimija, joka työllistää 23 asiantuntijaa ja on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita taloushallinnon alan jäsenilleen. Sen toiminta kattaa laajan kirjon palveluita, jotka auttavat jäsenyrityksiä kehittämään toimintaansa ja pysymään ajan tasalla alati muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Koska liitolla ei ole omaa henkilöstöhallintoa, se on tunnistanut tarpeen vahvistaa rekrytointiprosessejaan ammattitaitoisen kumppanin avulla. Eilakaisla on tunnettu kyvystään tarjota laadukasta palvelua ja syvällisestä ymmärryksestään erilaisten asiantuntijaprofiilien kentässä. Eilakaislan kokemus ja osaaminen teki yrityksestä luontevan valinnan Taloushallintoliiton kumppaniksi. 

Yhteistyö sujui yhtä hyvin kuin myyntipuheet lupasivat

"Kun kohtasimme haasteen löytää sopivat ammattilaiset kolmeen erilaiseen rooliin, Eilakaisla osoitti olevansa juuri oikea valinta", liiton toimitusjohtaja Jari Seppä kertoo. "Heidän proaktiivinen lähestymistapansa ja kyky toimia joustavasti tiukkojen aikataulujen puitteissa olivat ratkaisevia tekijöitä yhteistyömme onnistumisessa."

"Yhteistyön sujuvuus ja luottamuksen rakentuminen ovat avainasemassa, kun rekrytointiprosessi ulkoistetaan", Seppä kertoo. "Eilakaislan kanssa asiat menivät juuri kuten myyntipuheissa oli sovittu. Heidän aktiivinen ja joustava tapansa toimia, sekä läpinäkyvä hinnoittelu, tekivät prosessista mutkattoman ja vaivattoman."

”Lopputulos on lyönyt sillä legendaarisella ällikällä”

Taloushallintoliitto rekrytoi Eilakaislan kautta kolme henkilöä eri rooleihin: koulutuskoordinaattorin, teknisen koordinaattorin sekä osaamispäällikön. Lisäksi yksi koulutuskoordinaattori työskentelee henkilöstövuokrauksen kautta. 

Rekrytoinneilta odotettiin paljon organisaatiossa, jossa hierarkia on matala ja kaikilta odotetaan kovaa osaamista ja kehittävää otetta. Eilakaisla osoitti sitoutumista jopa tiukkojen aikataulujen puitteissa. "Tärkeintä oli saada kolmeen erilaiseen rekrytointiin hyvät kandidaatit ja lopputulos on lyönyt sillä legendaarisella ällikällä. Olemme saaneet huipputyypit, jotka ovat tuoneet uutta näkemystä ja osaamista organisaatioomme sekä ottaneet roolinsa haltuun ensimmäisestä päivästä asti”, Seppä kuvaa tyytyväisenä. 

Valitut kandidaatit ovat osoittautuneet osaaviksi henkilöiksi, jotka ovat ottaneet vastuuta ja tuoneet raikkaan tuulahduksen Taloushallintoliiton tiimiin. Heidän kykynsä lunastaa kollegoiden arvostus tekemisellään ja osaamisellaan on ollut vaikuttavaa. "Voin ehdottomasti suositella Eilakaislaa – kolme onnistunutta ja erilaista rekrytointia on mielestäni osoitus Eilakaislan kokemuksesta ja osaamisesta", Seppä summaa. 

Lisää luettavaa: