Eilakaislan johtoryhmä on uudistunut

Uutiset | Eilakaisla |

Vuosi 2023 on ollut uudistumisen aikaa Eilakaislalla. Brändiuudistuksen, uusien toimitilojen ja uuden ketterämmän organisaatiorakenteen lisäksi myös yrityksen johtoryhmä on uudistunut. Johtoryhmän uudet jäsenet vahvistavat Eilakaislan HR-palveluiden sekä niiden myynnin ja markkinoinnin osaamista.

Eilakaislan palvelujohtajaksi on nimitetty Pia Piispanen ja myynti- ja markkinointijohtajaksi Johanna Molin. Molemmat positiot ovat uusia.

Pia Piispanen on pitkän linjan henkilöstöpalvelualan ammattilainen, joka on toiminut Eilakaislan palveluksessa vuodesta 2012 alkaen. Eilakaislalla Piispanen on toiminut aiemmin henkilöstökonsultin ja aluepäällikön rooleissa. Lisäksi Piispasella on kokemusta henkilöarvioinneista sekä muutosvalmennusten vetämisestä. Palvelujohtajana Piispanen vastaa operatiivisesta toiminnasta ja yrityspalveluista toimien Eilakaislan henkilöstö- ja seniorkonsulttien esihenkilönä.

Eilakaislan johtoryhmän toinen uusi jäsen on Johanna Molin, joka on toiminut aiemmin yrityksen aluepäällikkönä. Johannalla on vuosien kokemus HR-alalta ja esihenkilötyöstä sekä markkinoinnista ja myynnistä. Uudessa roolissaan Molin johtaa valtakunnallista myynti- ja markkinointitiimiä vastaten yrityksen uusasiakashankinnasta, asiakassuhteista, markkinoinnista ja viestinnästä.

Johtoryhmän jäseninä jatkavat Eilakaislan toimitusjohtaja Antti Soro sekä henkilöstöjohtajaksi nimitetty Anu Lehiö. Henkilöstöasioiden lisäksi Lehiö vastaa jatkossa yhdestä Eilakaislan kasvualueista: aula- ja turvapalveluista, joista hänellä on kokemusta vuodesta 2003 alkaen.

”Toivotan lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmään uudet jäsenet, Pian ja Johannan. Johtoryhmästämme löytyy laajasti kokemusta ja näkemystä toimialaltamme sekä sen ulkopuolelta. Olemme saaneet hienon alun yhteistyöllemme, ja odotan innolla sen jatkumista”, tiivistää Soro.

 

Lisätietoja:

Antti Soro | toimitusjohtaja | antti.soro(at)eilakaisla.fi | +358 (0)30 6090 121

 

Lisää luettavaa: