Eniro Finlandin ja Eilakaislan rekrytointiyhteistyö käynnistynyt vilkkaasti

Eniro Finlandilla on satavuotiset perinteet laadukkaiden asiakaspalveluratkaisujen tuottamisesta erilaisissa kanavissa. Tämän päivän asiakas- ja puhelinpalvelussa työntekijöitä yhdistää reipas ote työntekoon ja työkavereiden kunnioittaminen. Hyvän yhteishengen salaisuus piilee ihmisissä - erilaisissa persoonissa, taustoissa ja elämäntilanteissa. Kaikille on kuitenkin yhteistä positiivinen tekemisen meininki ja rento, mutta tavoitteellinen työskentely. Oikeanlaisten osaajien löytämiseksi Eniro Finland ja Eilakaisla ovat tehneet onnistuneesti yhteistyötä useammalla paikkakunnalla viime syyskuusta lähtien. Kevään aikana yhteistyö laajeni myös Tampereelle.


Tampereella käynnistettiin rekrytointiprojekti puhelinasiakaspalvelu-tehtävästä, johon haettiin useampaa osaajaa. Useita erinomaisia työntekijöitä on myös löydetty. Tässä on auttanut molempien osapuolten yhteinen näkemys siitä, millä viestillä ja rekrytointitavoilla tavoitetaan parhaat tekijät nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Hyvistä hakijoista kiinni nopealla päätöksenteolla

Yhteistyö on ollut sujuvaa myös siltä osin, että hyvistä hakijoista on haluttu pitää kiinni tekemällä valinnat nopeasti. Prosessin nopeus on ollut myös hakijoiden mieleen - parhaimmillaan tieto uuden työn saamisesta on tullut tekijälle jo haastattelupäivänä.

Eniron Tampereen toimipisteen tuotantopäällikkö on samoilla linjoilla onnistumisen reseptistä:

”Eilakaisla on ollut erittäin aktiivinen selvittämään, minkälaisia henkilöitä me tarvitsemme liiketoimintamme kasvaessa. Rekrytointiyhteistyö on ollut saumatonta ja olemme saaneet asiat rullaamaan todella nopeasti!”

Eniro Finlandilla panostetaan työntekijöiden perehdytykseen

Uudet työntekijät palkattiin henkilöstövuokrauksella, jolloin Eilakaisla on virallinen työnantaja. Perehdytyksen uusille työntekijöille käytännön työhön antaa kuitenkin Eniro ja onnistuneeseen työn aloitukseen panostetaankin Eniro Finlandilla todella paljon. Jokaiselle laaditaan kattava perehdytysohjelma ja nimetään oma henkilökohtainen valmentaja, joka toimii säännöllisesti uuden henkilön tukena.

Tietoa tulevasta työpaikasta pyritään antamaan mahdollisimman paljon jo hakijoita haastateltaessa. Vaikutusmahdollisuudet omaan työaikaan, uudistetut toimitilat keskustassa ja hyvä työergonomia ovat olleet asioita, joita työhaastattelussa on tuotu esiin ja ne ovat myös aiheita, joista hakijat ovat olleet kiinnostuneita.

Yhteistyö Eilakaislan ja Eniro Finlandin välillä tulee jatkumaan vilkkaana, avoimet tehtävämme löytyvät Eilakaislan www-sivuilta, LinkedInistä, Monsterista, Oikotieltä ja Duunitorilta.

Kirjoittaja Tero Ojaniemi työskenteli Eilakaislalla Keski-Suomen aluepäällikkönä. Hänellä on usean vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalta.

Lue lisää rekrytoinnista >
Lue lisää henkilöstövuokrauksesta >

 
Lataa opas: Henkilöstöä palveluna

Lisää luettavaa: