Helpotusta arkeen - nämä kaikki tehtävät aulapalvelu voi hoitaa puolestasi!

Eilakaislan aulassa meitä tervehtii aamuisin ihanan iloinen ja tarttuvan naurun omaava Paula. Pitkäaikainen luottopakkimme pitää oman toimistomme aulan lisäksi tarvittaessa myös asiakkaiden aulapalvelut toiminnassa.  


Aamuisin Paula kaartaa toimistolle, avaa ovet, huoltaa kahvikoneen ja tarkastaa neuvotteluhuoneet – niihin kun joskus tuppaa jäämään kahvikuppi jos toinenkin. Täsmälleen sovittuun aikaan Paula avaa puhelinvaihteen sekä aktivoi chatin. Ensimmäinen soittava henkilö on Eilakaislan asiakasyrityksessä työskentelevä työntekijä ja Paula kääntää puhelun tottuneesti henkilöstökonsultille. Seuraavaksi soittaa englantia puhuva asiakas, jolla on tarvetta kirjanpitäjälle kansainväliseen yritykseen. Pieni hetki vain ja Paula on englanniksi soittajaa palvellen ohjannut puhelun rekrytointikonsultille. Puheluita tulee ja menee, niiden ohella Paula ottaa postin vastaan postinjakajalta, vastaa muutamiin chatin kautta tulleisiin kyselyihin, päästää sisään huoltomiehen ja huikkaa hyvät huomenet hissistä aulaan sisään astuneelle työnhakijalle, tarkistaen samalla tämän henkkarit ja ohjaten hänet istumaan.

Osaamista kymmenestä aulakohteesta pääkaupunkiseudulla

Päivän työt rytmittyvät puhelinvaihteen ja vieraiden vastaanoton ympärille. Kun aula hetkeksi hiljenee puheluiden ja vieraiden välillä, on Paulan hyvä tarttua päivän muihin tehtäviin. Omalla toimistollamme Paula vastaa muun muassa liidien kirjaamisesta CRM:ään, työajanseurannasta, toimistotarvikkeiden ja painotuotteiden tilaamisesta sekä erilaisten raporttien ja esitysten laatimisesta. Isompien tapahtumien ja juhlien lähestyessä on aulamme usein moottorina käytännön järjestelyissä.

Oman aulamme lisäksi Paulalla on osaamista kymmenistä aulakohteistamme pääkaupunkiseudulla - osaajapoolimme avulla pystymme takaamaan asiakkaillemme aina osaavan aulapalvelutyöntekijän tuottamaan laadukasta asiakaspalvelua ilman keskeytyksiä. Paulalta luonnistuvat siis myös mm. laskujen skannaukset, tapahtumajärjestelyt, id-korttien tulostus, matkavaraukset tai vaikkapa some-päivitysten teko. Kun toimenkuva on mahdollisimman laaja, sujuu työpäiväkin tehokkaasti ja vauhdilla. Iltapäivällä onkin sitten jo aika laittaa pillit pussiin, sulkea vaihde ja suunnata töistä ulos Mikonkadun vilinään.

Sopisiko Paulan kaltainen superassari teillekin? Ota yhteyttä, me autamme mielellämme!

Lue lisää aula- ja toimistopalveluista >

Lataa maksuton opas aulapalveluista

 

Kirjoittaja Janica Weintraub toimi palvelupäällikkönä ja hänellä on lähes kymmenen vuoden kokemus aula- ja toimistopalveluiden tuottamisesta asiakas- ja työntekijälähtöisesti.

Lisää luettavaa: