J.D. Irving rekrytoi ammattitaitoisia metsäkoneenkuljettajia yhdessä Eilakaislan kanssa

Referenssit | Eilakaisla |

J.D. Irving on yksityisomistuksessa oleva perheyritys, jolla on yli 18 000 työntekijää. Yhtiöllä on toimintaa sekä Kanadassa että USA:ssa, ja liiketoimintayksiköitä eri aloilla, kuten maataloudessa, metsätaloudessa ja kuljetuksessa. Pätevien työntekijöiden löytämiseksi metsäsektorilta J.D. Irving luottaa kansainväliseen rekrytointiin. Suomessa Eilakaisla on auttanut yritystä löytämään ja rekrytoimaan alan huippuosaajia.

”Teemme paljon kansainvälistä rekrytointia, koska Kanadassa on pulaa metsäkoneenkuljettajista. Ulkomaalaisten ammattilaisten tarve on itse asiassa kasvanut vuosien varrella. Aiemmin teimme itse matkoja Suomeen, mutta kun COVID-19 iski, emme voineet matkustaa kuten ennen. Siinä vaiheessa meidän oli tärkeää löytää rekrytointikumppani, joka auttaisi meitä löytämään oikeat työntekijät”, sanoo kansainvälinen rekrytointipäällikkö Dave Corbett.

Ammattitaitoinen kumppani hoitaa rekrytointiprosessin alusta loppuun

J.D. Irving on päättänyt panostaa suomalaisten rekrytointiin, koska Ruotsin lisäksi Suomi on metsätalouden johtajia maailmassa. Eilakaislan asiantuntijoiden avulla J.D. Irving on onnistunut luomaan houkuttelevaa ehdokasmarkkinointia ja rekrytoimaan ammattitaitoisia työntekijöitä Suomesta.

”Eilakaisla on toiminut kasvoinamme Suomessa ja meillä on Eilakaislan kaltaisia ​​yhteistyökumppaneita useissa maissa ympäri maailmaa. Eilakaisla on auttanut meitä saavuttamaan suomalaisten metsäkonekuskien huomion osaavilla markkinointitoimilla, mikä on helpottanut rekrytointiamme”, Dave kertoo.

J.D. Irvingille työntekijöiden hankinta Suomesta on pitkä ja monimutkainen prosessi, joka vaatii paljon resursseja. Ammattimaisena rekrytointikumppanina Eilakaisla hoitaa koko rekrytointiprosessin ehdokasmarkkinoinnista aina parhaiden työntekijöiden palkkaamiseen.

”Yhteistyömallimme on hyvin yksinkertainen. Eilakaisla tekee esikarsinnan, koska he tietävät, mitä tarvitsemme sekä liiketoiminnan että maahanmuuton näkökulmasta. Teimme yhdessä Eilakaislan kanssa markkinointisuunnitelman alan ammattilaisten houkuttelemiseksi. Eilakaislalla on paljon markkinointiosaamista ja he osaavat toteuttaa mainonnan onnistuneesti. Kokemuksemme mukaan rekrytointi on melko haastavaa, koska monet suomalaiset eivät ole halukkaita muuttamaan Kanadaan”, Dave lisää.

Onnistunut rekrytointi on kaksisuuntainen sopimus

Yhteistyö on Daven mukaan ollut helppoa, sillä Eilakaislalla on vahvaa rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntemusta toimialasta riippumatta. Eilakaislan avulla kuusi suomalaista metsäkoneenkuljettajaa on tarttunut tilaisuuteen työskennellä ja asua Kanadassa.

”Toivon, että saamme Suomesta vuosittain 5–10 työntekijää. Kokemuksemme mukaan muutto Kanadaan on ollut erinomainen kokemus erityisesti nuorille suomalaisille. Suosittelen ehdottomasti Eilakaislaa mille tahansa yritykselle, toimivatpa he sitten kotimaisesti tai kansainvälisesti. Jos teillä on tarvetta osaamiselle, jota löytyy Suomesta, on Eilakaisla teille oikea kumppani”, Dave summaa.

 

Lue lisää rekrytointipalveluistamme > 
Lue lisää henkilöstövuokrauksesta >

Rekrytoiva esihenkilö, jos et ole varma, mitä rekrytointiprosessiin kuuluu ja  miten se kannattaisi toteuttaa, lataa oppaamme!

Lisää luettavaa: