Mitä tarkoittaa laatu HoReCan henkilöstöratkaisuissa?

Rekrytointi, HoReCa | Eilakaisla |

Laatu ja luotettavuus on meillä Eilakaislalle toimintamme ydin, niin myös nopeatempoisen HoReCa-alan henkilöstöratkaisuissa. Autamme asiakkaitamme löytämään tehokkaasti HoReCa-alan osaajat – taatulla Eilakaisla-laadulla. Serviisi on siis katettu: kuuntele "Mitä tarkoittaa laatu HoReCan henkilöstöratkaisuissa" -webinaari!

Räätälöidyt henkilöstöratkaisut yksilöllisiin tarpeisiin

Henkilöstöpalvelutarpeet heräävät usein tilanteissa, joissa oma ydinliiketoiminta ja ydintehtävät kärsivät. Tällöin me ja kattava palvelutarjontamme voimme auttaa löytämään HoReCa-osaajat joko hetken tarpeisiin tai täydentämään tiimiänne pidemmäksikin aikaa. Mutta mikä on juuri omiin tarpeisiin ja tilanteeseen sopivin henkilöstöratkaisu?

Tiivistettynä voidaan todeta, että rekrytointi on sopiva ratkaisu pysyvissä tarpeissa, joissa myös itse asiakasyrityksen toiminta on vakaata ja liiketoiminnan kasvu saavutettu. Henkilöstövuokraus puolestaan on oivallinen valinta HoReCa-alalle ominaisissa sesongeissa tai muissa määräaikaisissa tarpeissa, kuten kesälomien, joulusesongin, tapahtumien tai muiden ruuhkahuippujen aikaan.

Autamme mielellämme juuri teille sopivan palvelun valinnassa ja toki räätälöimme palvelun teidän tarpeisiinne sopivaksi!

Miten taklaamme HoReCa-rekrytointien kipupisteet laadukkailla henkilöstöpalveluilla?

Ammattitaitoisen henkilöstön saatavuus HoReCa-alalla on edelleen suuri haaste. Autamme asiakkaitamme löytämään alan timanttiset osaajat tutustumalla tarkasti asiakkaan toimintaympäristöön, asiakaslupaukseen sekä heillä jo olevaan henkilöstöön. On hyvä pohtia, millaista osaamista tiimistä jo löytyy ja millaista puolestaan kaivataan? Mikäli jo olemassa oleva tiimi on hyvin ammattitaitoinen, kannattaa ehdottomasti työllistää nuorempia henkilöitä, alan opiskelijoita tai alalle vasta ensimmäistä kertaa tulevia henkilöitä. Näin tarjoamme tulevaisuuden osaajille ensimmäisen askeleen HoReCan urapolulla. Luodaan yhdessä kokonaisuus, jossa uudet ammattilaiset pääsevät kehittymään ja kasvamaan!

Toki tärkeää on myös näyttäytyä hakijoille luotettavana ja kiinnostavana työnantajana. Työpaikasta on tärkeä kertoa houkuttelevasti työpaikkailmoituksessa, kurkkaa lisää edellisestä blogistani! On myös oleellista tavoittaa työpaikalle relevantti hakijamarkkina tehokkaasti – tässä tukemassa on meidän Eilakaislan oma markkinointitiimi. Myös meidän Eilakaislan työntekijät lisäksi jakavat asiakkaidemme työpaikkailmoituksia laajasti sopiville kohderyhmille esim. sosiaalisessa mediassa. Tätä kautta saadaan työpaikkailmoituksille arvokasta (ja ilmaista) lisänäkyvyyttä!

Tämän kaiken lisäksi on hyvä huomioida, että ravintola-alalla on tärkeä antaa mahdollisuus tulevaisuuden osaajille: HoReCa-alalta voi löytyä paikka jokaiselle. 💚 

Kuuntele lisää ajankohtaista keskustelua HoReCan laadukkaista henkilöstöratkaisuista uunituoreesta webinaaristamme!

Kuuntele webinaari!

 

Kirjoittaja Miia Kamunen työskenteli Eilakaislalla HoReCan toimialapäällikkönä. Miia on intohimoinen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, jolla on vahva kokemus henkilöstöpalveluiden myynnistä ja rekrytoinnista. Aiemmin hän on työskennellyt HoReCa-toimialalla monipuolisissa tehtävissä.

Lisää luettavaa: