Vermo Areena löysi uuden toimitusjohtajansa Eilakaislan kautta

Uratarinat | Eilakaisla |

Vermon Areena etsi uutta toimitusjohtajaa ja valitsi Eilakaislan totetuttamaan rekrytointia. Prosessi alkoi syksyllä 2018 ja päättyi tammikuussa 2019, kun Heikki Häyhä aloitti toimessa.


Vermo Areena sijaitsee Helsingin ja Espoon rajalla ja on Suomen pääravirata, jossa järjestetään monipuolisia tapahtumia aina yritystapahtumista suuriin yleisötapahtumiin.

Toimitusjohtajan työnkuva on laaja ja tehtävässä pääsee sekä tekemään esimiestyötä oman tiimin kanssa että vastaamaan myynnistä, markkinoinnista ja Vermo Areenan jatkuvasta kehittämisestä.

– Minulla ei ole suoraan kytköstä raviurheiluun, mutta innostuin hakemaan työtä, koska näin, että tehtävään haluttiin innostunut kehittäjä, Häyhä kertoo.

”Haastateltavalle annettiin mahdollisuus kertoa itse”

Vaikka rekrytointiprosessi oli monivaiheinen ja sisälsi haastatteluiden lisäksi myös kirjallisen kokeen, koki Häyhä sen kokonaisuudessaan mukavaksi hakijalle.

– Se oli semmoinen monipuolinen prosessi, missä saatiin suullisesti ja kirjallisen kokeen kautta arvioitua kandidaatteja. Se oli mielestäni hyvä, hän arvioi.

– Rekrytoija osasi kysyä juuri ne oikeat asiat, mitkä ovat oleellisia tähän toimeen liittyen. Annettiin mahdollisuus myös haastateltavalle kertoa itse rauhassa omia asioita, Häyhä summaa.

Viestintä toimi koko prosessin ajan

Häyhä koki, että häntä informoitiin tarpeeksi koko kuukausia kestäneen prosessin ajan.

– Kyllä mulle positiivinen fiilis jäi siitä, miten Eilakaisla huomioi hakijan. Koko ajan informoitiin siitä, miten ja missä tilanteessa ollaan. Jos itse halusi nopeammin tietoa ja kysyi puhelimitse tai sähköpostilla, vastaus tuli nopeasti, Häyhä pohtii.

– Uskon, että jos minua ei oltaisi valittu tehtävään, siitäkin olisi yhtä lailla asiallisesti informoitu, että valinta ei tällä kertaa osunut kohdalle. Mutta hyvä näin, sillä nyt sain paikan, Häyhä toteaa naurahtaen.

Lue kuinka Eilakaisla löysi Vermo Areenalle toimitusjohtajan, jolla on kipinää >


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat   Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: