"Meillä on ollut Eilakaislan aula- ja puhelinvaihdepalvelu vuodesta 2006. Vahvuutena olemme kokeneet palvelun vaivattomuuden sekä palveluasenteen ja sijaisuuksien toimivuuden lomien ja sairastumisten aikana."
- Jari Mellas, talousjohtaja / Tekniikan Akateemiset TEK
"Luotettava kumppani. Rekrytointi onnistunut loistavasti ja vuokratyöntekijät olleet sovitun mukaisia."
- Erja Antell, hallintopäällikkö / Suomalaisen Työn Liitto
"Eilakaislan palvelu on yksilöllistä ja joustavaa ja ammattilaisen osumatarkkuus huippuluokkaa."
- Tom Uhlenius, toimitusjohtaja / Nordic Finance Business Partner Finland Oy
"Eilakaislan kautta henkilö oli töissä viikon kuluttua siitä, kun olin jättänyt toimeksiannon. Kaikki neljä esiteltyä kandidaattia olivat sellaisia, että olisin voinut palkata heidät tehtävään."
- Santeri Rommi, henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja / Kreate
"Prosessi käynnistyi heti ja saimme Eilakaislalta sopivia ehdokkaita vaativaan hakuumme ja lopulta tiimiimme erittäin motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilön."
- Ari Huilaja, järjestelmäkehityspäällikkö / Antell
"Saimme toimivan kumppanin tukemaan voimakkaan kasvumme tuomia rekrytointihaasteita. Eilakaisla onnistui alusta asti toimeksiannoissamme, vaikka rekryt ovat välillä hyvinkin haastavia. Suosittelemme lämpimästi!"
- Tia Rapala / HUB logistics Finland Oy
"Soitettuani Eilakaislalle prosessi käynnistyi välittömästi. Kuulin, että Eilakaislan hakijakannasta ja verkostoista löytyy todennäköisesti hyvinkin nopeasti juuri tähän tehtävään sopiva henkilö ja näin myös kävi."
- Minna Lappalainen, henkilöstöpäällikkö / Granlund
"Innostunut ote kuunnella asiakkaan tarpeita."
- Timo Kalliomäki / Junox Oy
"Eilakaisla tarjosi nopeasti ammattitaitoista osaamista tarpeeseemme sopivasti."
- Heli Simula, talouspäällikkö / Herman Andersson Oy
"Joustavaa toimintaa asiakkaan ehdoilla. Olen saanut sijaisen myös pienellä varoajalla."
- Juha Kääriäinen, kiinteistöpäällikkö / Kirkkohallitus
"Luotettava ja nopea palvelu."
- Laura Pentikäinen / Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
"Sain juuri mitä tilasin. Tarjottu henkilö jäi välittömästi haastattelusta töihin! En olisi millään pystynyt löytämään osuvampaa tekijää eli napakymppi-suoritus Eilakaislalta."
- Marjatta Onnela-Kariniemi, asianajaja, varatuomari / Asianajotoimisto Onnela-Kariniemi
"Olemme erittäin tyytyväisiä Eilakaislan työhön. Yhteistyö sujui kaikin puolin jouhevasti ja rekrytointiprosessi oli helppo ja vaivaton. Uusi rekrytoijamme on aloittanut ja tuntuu, että teimme täsmälleen oikean valinnan!"
- Päivi Horelli, Talent Management Director / Qentinel Finland Oy
"Tarpeemme oli erittäin äkillinen, keskellä sesonkia. Parin päivän sisällä meille oli etsitty monta potentiaalista vaihtoehtoa ja uusi henkilö aloitti työt samalla viikolla. Vastaavassa tilanteessa  ottaisimme jatkossakin yhteyttä Eilakaislaan."
- Janne Koskimies, varatoimitusjohtaja / Urheilu-Koskimies Oy
"Rekrytointiprosessi oli helppo ja tehtävään hyvin soveltuvat työntekijät löytyivät nopeasti."
- Heidi-Maria Puolakka/ Polar Electro Oy
"Olemme erittäin tyytyväisiä rekrytointipalveluja tarjonneen Eilakaislan osaamiseen sekä valitun henkilön motivaatioon ammatissa oppimiseen."
- Mika Jurva, Group Manager / RUAG Space Oy Ab

TietoAkseli: Sopivat työntekijät löytyvät nopeasti

Eilakaisla ja tilitoimisto TietoAkseli ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2017 alkaen. Eilakaislan avulla TietoAkseli on löytänyt nopealla aikataululla tarvitsemansa työntekijät. Tähän mennessä myös jokainen Eilakaislan kautta tullut työntekijä on voitu palkata suoraan TietoAkselille vakituiseen työsuhteeseen.

"Yhteistyömme Eilakaislan kanssa alkoi syksyllä 2017. Meillä oli tarve löytää siinä vaiheessa nopealla aikataululla pari henkilöä töihin. Otimme Eilakaislaan yhteyttä ja pääsimme sitä kautta nopeasti eteenpäin. Sillä tiellä ollaan edelleen", kertoo TietoAkselin varatoimitusjohtaja Samuel Akselin

Yksi Eilakaislan suurimmista hyödyistä on ollut se, että TietoAkseli on saanut sopivat työntekijät nopealla aikataululla. Akselin kokee, että he ovat voineet luottaa Eilakaislan laatuun.

Lue koko asiakaskokemus täältä >

Suomalaisen Työn Liitto: rekrytointia ja henkilöstövuokrauspalveluja

Suomalaisen Työn Liitto käyttää Eilakaislan palveluja erilaisiin rekrytointitarpeisiin, mm. oikeiden asiantuntijoiden löytämisessä organisaation avainpaikoille sekä kumppanina väliaikaisten, nopeiden työntekijätarpeiden täyttämisessä vuokratyöntekijöiden avulla.

”Eilakaislan avulla olemme saavuttaneet tavoitteitamme myös siinä mielessä, että olemme saaneet rekrytoitua uusia tärkeitä osaajia heidän kauttaan. Heidän verkostojensa kautta olemme löytäneet henkilöitä avainpaikoillemme”, kertoo Tero Lausala Suomalaisen Työn Liitosta.

”Eilakaislan konsultit tuntevat meidät oikein hyvin ja siten myös työkulttuurimme. Kun samat henkilöt ovat tehneet meille monta rekrytointia, he osaavat myös arvioida, miten henkilö sopeutuu juuri meidän organisaatioomme”, Lausala kuvaa.

Referenssit_Tero-Lausala.jpg

Tero Lausala, Suomalaisen Työn Liitto

Granlund: HR-asiantuntijan rekrytointi nopealla aikataululla

Granlund kääntyi Eilakaislan puoleen hakiessaan asiantuntijaa henkilöstöhallintoon.

”Mielikuvani Eilakaislan vahvasta brändistä, sekä nopeasta ja asiantuntevasta palvelusta sai minut soittamaan heille”, kertoo Granlundin henkilöstöpäällikkö Minna Lappalainen.

”Soitettuani Eilakaislalle prosessi käynnistyi välittömästi. Kuulin, että Eilakaislan hakijakannasta ja verkostoista löytyy todennäköisesti hyvinkin nopeasti juuri tähän tehtävään sopiva henkilö ja näin myös kävi”, Lappalainen kuvaa.

Blogi-osiosta voit lukea, minkälaisen osaajaan Granlundille löysimme! Kerromme sekä asiakkaan että työntekijän näkökulmasta sujuvasta rekrytoinnista ja siitä, miten rekrytoitu Nina Puttonen on Granlundilla viihtynyt.

Referenssit_Minna-Lappalainen.png

Minna Lappalainen, Granlund

Kreate Oy: Henkilöstövuokrauksen kautta HR-osaamista yritykseen

Infrarakentaja Kreate löysi Eilakaislan kautta juuri sopivan osaajaan henkilöstöhallintoonsa.

”Bisnestä ja henkilöstöä ei voida erottaa. Kreate on yhtä kuin sen henkilöstö”, toteaa henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Santeri Rommi. Rekrytoitaessa uusia ihmisiä yritykseen kiinnitetään huomiota ihmisten sitoutuneisuuteen ja ennakkoluulottomaan asenteeseen.

Rommi päätyi henkilökohtaisten suhteiden kautta käyttämään Eilakaislan palveluja sopivaa osaajaa etsiessään. Prosessi meni loistavasti. ”Yritin ensin itse palkata henkilöä siinä onnistumatta. Eilakaislan kautta henkilö oli töissä viikon kuluttua siitä, kun olin jättänyt toimeksiannon. Kaikki neljä esiteltyä kandidaattia olivat sellaisia, että heidät olisin voinut palkata tähän tehtävään. Valitun henkilön täsmäosaaminen ratkaisi, ja päätös oli sitten helppo tehdä”, Rommi kertoo.

”Eilakaislan tuntiraportointisysteemi on selkeä ja hyvä – muistutus tuntien hyväksynnästä tulee aina ajallaan ja näin asia tulee kiireenkin keskellä hoidettua”, Rommi kiittää yhteistyöhön tyytyväisenä.

Lue henkilöstö- ja lakiasianjohtaja Santeri Rommin ja rekrytoidun HR-koordinaattori Ninnu Saarikosken yhteinen haastattelu onnistuneesta rekrytointiprosessista.

Referenssit_Santeri-Rommi.jpg

Santeri Rommi, Kreate

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!